Niestety muszę Cię zmartwić, bo właśnie przez taki jednostkowy brak czujności uogólniony na większą masę społeczną, już dawno miał byś niespodziankę w postaci ACTA i bloka na swobodne wyrażanie swojego poglądu. I dopiero byś kwiczał bo byś miał g...o z wolności słowa. A poza tym nie jesteś ani żadnym moderem, i nie masz prawa nikomu zamykać ust, bo podany wątek nie łamie żadnej zasady forum, ani nie ma w nim nic co by obrażało uczucia innych. Tylko służy celom swobodnego przepływu informacj. Więc schowaj do kieszeni swoje teksty. Bo wystarczyło to po prostu zbagatelizować, i lecieć dalej. Bo w tej chwili zaczynasz nie potrzebną dyskusje. Która naprawdę może niepotrzebnie zaśmiecić forum. A poza tym przez właśnie takie próby zamykania ust, nie zdziw się gdy goście w man in black pewnego dnia zrobią z twoimi pieniążkami, tak ciężko ciułanych na forexie to samo co czarodzieje z Cypru. Gud luck.daromanchester pisze:Nevermind cytaty z oneta zostaw na onecie.
Nie dołuj bardziej tego wątku...
DayTrading: Wtorek 16.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.04.2013
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, 19:07 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
''Roguc''
psxor pisze:Ja to sie zastanawiam o co chodzi temu edkowisuper dane z USA wyszły, w europie lipa jak zwykle, ciekawe ciekawe. Tylko patrzeć jak grubasy zrealiuja zyski na 1.32 i jak jeb...
I jeszcze ten zasrany edek blokuje ejka przed spadkami, ujek ladnie spada, a ejek w miejscu, wrr
jedziemy na E J s 128 95
-- Dodano: wt 16-04-2013, 18:54 --

HeHe, ja SL nie daje cale szczescieNowy123 pisze:psxor pisze:Ja to sie zastanawiam o co chodzi temu edkowisuper dane z USA wyszły, w europie lipa jak zwykle, ciekawe ciekawe. Tylko patrzeć jak grubasy zrealiuja zyski na 1.32 i jak jeb...
I jeszcze ten zasrany edek blokuje ejka przed spadkami, ujek ladnie spada, a ejek w miejscu, wrr
jedziemy na E J s 128 95
![]()
bo mi szmata na EUR USD wybili sl nie tykam juz Edka manipulanty

Wyjezdzam na wakacje

- kk.dreamer
- Pasjonat
Kusi mnie S na edku i pewnie w końcu nabędę, ale narazie ciągle do góry więc czekam na moment. Coś mi się widzi, że jeszcze nie czas
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
psxor pisze:HeHe, ja SL nie daje cale szczescieNowy123 pisze:psxor pisze:Ja to sie zastanawiam o co chodzi temu edkowisuper dane z USA wyszły, w europie lipa jak zwykle, ciekawe ciekawe. Tylko patrzeć jak grubasy zrealiuja zyski na 1.32 i jak jeb...
jedziemy na E J s 128 95
![]()
bo mi szmata na EUR USD wybili sl nie tykam juz Edka manipulanty
mam 2 loty na 1.3140 i 2 loty na 1.3190 eski, i na ejku z eska siedze na 1.2820 tak jak pisalem, juz wyzej nie wchodzilem, chociaz teraz zaluje, jak podleci dzisiaj do 125 ejek i do 1.3100 edek to
![]()
Wyjezdzam na wakacje
to ostro

dzis juz nie podlecie

Wyjątkowo moje błogosławieństwo,kk.dreamer pisze:Kusi mnie S na edku i pewnie w końcu nabędę, ale narazie ciągle do góry więc czekam na moment. Coś mi się widzi, że jeszcze nie czas
Witam. Dziś rano Barroso coś tam powiedział, co umocniło Edka. No i niższa inflacja w USA dopełniła wyglądu dzisiejszej świecy(dolarowe drukarki spokojnie mogą się przegrzewać). Z tymi eskami, to raczej ostrożnie. Raczej obstawiałbym wejście w longa po skorekceniu. Może w okolicy 1,3135 lub jeszcze niżej 1,3120. Oczywiście nikogo nie zachęcam do takiego zagrania. Ale co by nie mówić wybicie górą jest znaczące i pewnie to nie ostatnie słowo
W mojej ocenie w tej chwili na Eur/usd najbliższy jakiś istotniejszy względny oporek można wyznaczyć między.......1,3312 a 1,3353. Ale jak będzie to się zobaczy.... może coś się zadzieje, albo i nie. Wszystko zależy jak się zachowa cena na tych poziomach.kk.dreamer pisze:Kusi mnie S na edku i pewnie w końcu nabędę, ale narazie ciągle do góry więc czekam na moment. Coś mi się widzi, że jeszcze nie czas
Tylko no właśnie jak tak spojrzeć na h4 to hipotetycznie na przedziale tych oporów może pojawić się jakaś spadkowa 4 i po drodze i następnie jakaś 5-eczka wzrostowa, ale tu już za dużo intuicji i przewidywania..... Więc zobaczymy jak będzie..... Aaaa tak poza tym przy wspomnianym, wcześniej poziomie (okolice 13312) znajduje się szczyt z grudnia 2012 widoczny na d1
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, 19:53 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
''Roguc''
''Roguc''
Nie chce mi sie sprawdzać para po parze ale czy można było na czymś zarobić 500% w 15 minut od 18:00-18:15 dziś bo tak mnie zaciekawilo osoba z pierwszego miejsca w rankingu dziennego na tms poszybowała z 3xx % na 18xx % zakladam ze to 3xx% nie bylo na marginie bo wczesniej okolo 16 miala zjazd z 3xx% na 1xx% i pewnie wtedy sie ocierala na MC
Niestety, ten ruch na edku zniszczył mi scenariusz na kilkanaście godzin, dni ?....FxTag pisze:Witam. Dziś rano Barroso coś tam powiedział, co umocniło Edka. No i niższa inflacja w USA dopełniła wyglądu dzisiejszej świecy(dolarowe drukarki spokojnie mogą się przegrzewać). Z tymi eskami, to raczej ostrożnie. Raczej obstawiałbym wejście w longa po skorekceniu. Może w okolicy 1,3135 lub jeszcze niżej 1,3120. Oczywiście nikogo nie zachęcam do takiego zagrania. Ale co by nie mówić wybicie górą jest znaczące i pewnie to nie ostatnie słowo
Trochę z innej bajki - kabel - dopiero po pokonaniu 1.5412 uwierzę we wzrosty (porządne), technicznie long
co prawda kabel i edek nie muszą być skorelowane