DayTrading: Wtorek 16.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 kwie 2013, 23:35

Wzrost
19
40%
Bez zmian
3
6%
Spadek
26
54%

Liczba głosów: 48

Nevermind
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 16.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Nevermind »

daromanchester pisze:Nevermind cytaty z oneta zostaw na onecie.
Nie dołuj bardziej tego wątku...
Niestety muszę Cię zmartwić, bo właśnie przez taki jednostkowy brak czujności uogólniony na większą masę społeczną, już dawno miał byś niespodziankę w postaci ACTA i bloka na swobodne wyrażanie swojego poglądu. I dopiero byś kwiczał bo byś miał g...o z wolności słowa. A poza tym nie jesteś ani żadnym moderem, i nie masz prawa nikomu zamykać ust, bo podany wątek nie łamie żadnej zasady forum, ani nie ma w nim nic co by obrażało uczucia innych. Tylko służy celom swobodnego przepływu informacj. Więc schowaj do kieszeni swoje teksty. Bo wystarczyło to po prostu zbagatelizować, i lecieć dalej. Bo w tej chwili zaczynasz nie potrzebną dyskusje. Która naprawdę może niepotrzebnie zaśmiecić forum. A poza tym przez właśnie takie próby zamykania ust, nie zdziw się gdy goście w man in black pewnego dnia zrobią z twoimi pieniążkami, tak ciężko ciułanych na forexie to samo co czarodzieje z Cypru. Gud luck.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, 19:07 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

''Roguc''

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

psxor pisze:Ja to sie zastanawiam o co chodzi temu edkowi ;) super dane z USA wyszły, w europie lipa jak zwykle, ciekawe ciekawe. Tylko patrzeć jak grubasy zrealiuja zyski na 1.32 i jak jeb...

I jeszcze ten zasrany edek blokuje ejka przed spadkami, ujek ladnie spada, a ejek w miejscu, wrr

jedziemy na E J s 128 95

-- Dodano: wt 16-04-2013, 18:54 --

:lol: :lol: bo mi szmata na EUR USD wybili sl nie tykam juz Edka manipulanty

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Nowy123 pisze:
psxor pisze:Ja to sie zastanawiam o co chodzi temu edkowi ;) super dane z USA wyszły, w europie lipa jak zwykle, ciekawe ciekawe. Tylko patrzeć jak grubasy zrealiuja zyski na 1.32 i jak jeb...

I jeszcze ten zasrany edek blokuje ejka przed spadkami, ujek ladnie spada, a ejek w miejscu, wrr

jedziemy na E J s 128 95

HeHe, ja SL nie daje cale szczescie :) mam 2 loty na 1.3140 i 2 loty na 1.3190 eski, i na ejku z eska siedze na 1.2820 tak jak pisalem, juz wyzej nie wchodzilem, chociaz teraz zaluje, jak podleci dzisiaj do 125 ejek i do 1.3100 edek to :564:
Wyjezdzam na wakacje :P

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Kusi mnie S na edku i pewnie w końcu nabędę, ale narazie ciągle do góry więc czekam na moment. Coś mi się widzi, że jeszcze nie czas
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

psxor pisze:
Nowy123 pisze:

jedziemy na E J s 128 95

HeHe, ja SL nie daje cale szczescie :) mam 2 loty na 1.3140 i 2 loty na 1.3190 eski, i na ejku z eska siedze na 1.2820 tak jak pisalem, juz wyzej nie wchodzilem, chociaz teraz zaluje, jak podleci dzisiaj do 125 ejek i do 1.3100 edek to :564:
Wyjezdzam na wakacje :P

to ostro :) dajesz ja nie jak lapie jakies szczyciki to nie wchodze srednio 1 lota :) spokojnie lapie cos i kukam czy idzie w dobra strone i dobieram ty widze wchodzisz bez pardonu ;)

dzis juz nie podlecie :) nie ma co mazyc muslalo by SP500 domykac luke :) a tego nie zrobia jeszcze dzis :)

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

kk.dreamer pisze:Kusi mnie S na edku i pewnie w końcu nabędę, ale narazie ciągle do góry więc czekam na moment. Coś mi się widzi, że jeszcze nie czas
Wyjątkowo moje błogosławieństwo,

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam. Dziś rano Barroso coś tam powiedział, co umocniło Edka. No i niższa inflacja w USA dopełniła wyglądu dzisiejszej świecy(dolarowe drukarki spokojnie mogą się przegrzewać). Z tymi eskami, to raczej ostrożnie. Raczej obstawiałbym wejście w longa po skorekceniu. Może w okolicy 1,3135 lub jeszcze niżej 1,3120. Oczywiście nikogo nie zachęcam do takiego zagrania. Ale co by nie mówić wybicie górą jest znaczące i pewnie to nie ostatnie słowo

Nevermind
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nevermind »

kk.dreamer pisze:Kusi mnie S na edku i pewnie w końcu nabędę, ale narazie ciągle do góry więc czekam na moment. Coś mi się widzi, że jeszcze nie czas
W mojej ocenie w tej chwili na Eur/usd najbliższy jakiś istotniejszy względny oporek można wyznaczyć między.......1,3312 a 1,3353. Ale jak będzie to się zobaczy.... może coś się zadzieje, albo i nie. Wszystko zależy jak się zachowa cena na tych poziomach.
Tylko no właśnie jak tak spojrzeć na h4 to hipotetycznie na przedziale tych oporów może pojawić się jakaś spadkowa 4 i po drodze i następnie jakaś 5-eczka wzrostowa, ale tu już za dużo intuicji i przewidywania..... Więc zobaczymy jak będzie..... Aaaa tak poza tym przy wspomnianym, wcześniej poziomie (okolice 13312) znajduje się szczyt z grudnia 2012 widoczny na d1
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, 19:53 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

''Roguc''

SLAW
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SLAW »

Nie chce mi sie sprawdzać para po parze ale czy można było na czymś zarobić 500% w 15 minut od 18:00-18:15 dziś bo tak mnie zaciekawilo osoba z pierwszego miejsca w rankingu dziennego na tms poszybowała z 3xx % na 18xx % zakladam ze to 3xx% nie bylo na marginie bo wczesniej okolo 16 miala zjazd z 3xx% na 1xx% i pewnie wtedy sie ocierala na MC

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

FxTag pisze:Witam. Dziś rano Barroso coś tam powiedział, co umocniło Edka. No i niższa inflacja w USA dopełniła wyglądu dzisiejszej świecy(dolarowe drukarki spokojnie mogą się przegrzewać). Z tymi eskami, to raczej ostrożnie. Raczej obstawiałbym wejście w longa po skorekceniu. Może w okolicy 1,3135 lub jeszcze niżej 1,3120. Oczywiście nikogo nie zachęcam do takiego zagrania. Ale co by nie mówić wybicie górą jest znaczące i pewnie to nie ostatnie słowo
Niestety, ten ruch na edku zniszczył mi scenariusz na kilkanaście godzin, dni ?....

Trochę z innej bajki - kabel - dopiero po pokonaniu 1.5412 uwierzę we wzrosty (porządne), technicznie long

co prawda kabel i edek nie muszą być skorelowane

Zablokowany