DayTrading: Wtorek 16.02.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 16.02.2016
Dzisiaj raczej Edek up jeszcze o jakieś 25 - 30 pips.
Albo płasko do jutra.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
eduardo w dół do 1,07 w okresie do Mario w Marcu
Tak kolega troche kluczyfx-technik pisze:Darku, w tym ci przyznaję całkowitą rację!_Kerad_ pisze:... więc przestań pisać o mniej inteligentnych bo Tobie najwyraźniej szkodzi nadmiar
Czasami łatwiej jest być "zwykłym bożym ludkiem".

siedmio-procentowy Nikkei z wczoraj może okazać się sygnałem wzrostu na giełdach w tym roku
choćby z tego względu, iż wszyscy (retail) oczekują spadków po zwiększeniu oprocentowania dolara przez fed
choćby z tego względu, iż wszyscy (retail) oczekują spadków po zwiększeniu oprocentowania dolara przez fed
dolarjen noga spadkowa w trendzie wzrostowym
- fx-technik
- Fanatyk
Z tym "trendem wzrostowym", to jabym się nie zgodził! Ten wzrost jest jak na razie korektą trendu spadkowego.pr7emo pisze:dolarjen noga spadkowa w trendzie wzrostowym
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 12:37 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
być może masz rację, ja jednak wysnułem mój wniosek z charakteru tej pary w ostatnim okresie, mianowicie wydaje mi się ona nie trendująca, więc może dalej nie poleci, natomiast po pamiętnym dwutygodniowym spadku jeszcze pewną cechą momentum jest kontynuacja, myślę że dziś będzie trzeci dzień wzrostowy, albo lekkie zakłócenie i jutro powrócimy na ścieżkę wzrostufx-technik pisze:Ten wzrost jest jak na razie korektą trendu spadkowego.

to jest w ogóle śmiechu warte, fed podwyższa stopy i kapitał odpływa od dolara, ale jen też jest udany, boj obniża stopy a jen się umacnia
jak ktoś kiedyś będzie czytał książkę o giełdzie to co sobie pomyśli hehe
jak ktoś kiedyś będzie czytał książkę o giełdzie to co sobie pomyśli hehe
Edek leci,!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze będą testować cenę otwarcia być może, a następnie co do kierunku się rozjaśninowy1234 pisze:Edek leci,!!!!!!!!!!!!!!!