-- Dodano: 15 sie 2017, 15:37 --
Tylko trzeba byc cierpliwym:)d4mian7 pisze:Ropa tak na 45 zejdzie
Tylko trzeba byc cierpliwym:)d4mian7 pisze:Ropa tak na 45 zejdzie
EJ warto rozważyć. Jeszcze jeden nieduży skok w górę UJ powinien zrobić i później jen prawdopodobnie zacznie się wzmacniać. EJ ma sporo miejsca na dole, ale rozumiem, że bez własnej analizy lepiej cieszyć się na spokojnie zyskami. Sam rzadko korzystam z cudzych podpowiedzi.Kusus pisze:kurfa zamknalem wszystko i koniec na dzis, 227 pestek...
tylko EA mi sie od wczoraj kisi ale trzymam dzielnie bo musi kangura dogonic

leechang pisze:Ładnie.belon pisze:z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p879825
Sesja Amerykańska i końcówka Europy to będzie siła funta
-- Dodano: 15 sie 2017, 15:19 --
Rzeźnik M5, DSWS z H1 tej wzrostowej od 14 do 15.
BUY ,

F-You Money pisze:leechang pisze:Ładnie.belon pisze:z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p879825
Sesja Amerykańska i końcówka Europy to będzie siła funta
-- Dodano: 15 sie 2017, 15:19 --
Rzeźnik M5, DSWS z H1 tej wzrostowej od 14 do 15.
BUY ,
DSWS do śmieci
PS dokładnie moge narysować jak rano gdzie pójdzie rzeźnik, tylko wskaźniki instrumentalne a nie żaden autochartist
zapamietaj ten poziom 141,71
GBP/JPY m15 przyszłe odreagowanie ceny w okolicy 141,71 na wsparciu m15, moc analizy instrumentalnej wskaźników przyspieszonych
A może ty nie umiesz używać DSWS, może jakieś szkolenie u technika z metodologi użycia

Czas twoim przyjacielem. Dobrze, że sprzedałeś bo sam widzisz jak "edek" ładnie wrócił. Zysk to zysk.Ważniak pisze:Zamknąłem s na edku ale nie wiem czy nie za wcześnie.

Ja jestem zwolennikiem złota ponda 1300 USD, ale po analizie z D1, obawiam się że może czekać nas jednak zwrotka bardziej pod 1200 ...MowmiSasiad pisze:Jak wedlug Was zloto? utknałem wczoraj z L i w pewnym momencie zahedgowalem się szczesliwie, ale teraz juz jestem odhedgowany i się zastanawiam czy warto dalej miec ekspozycje na wzrosty.

jeśli tak ładnie zamknie sie h4 obejmujac poprzednie spadki to jednak trzymam dalej. Dzieki za odp leechang
 jeśli tak ładnie zamknie sie h4 obejmujac poprzednie spadki to jednak trzymam dalej. Dzieki za odp leechang