DayTrading: Wtorek 15.04.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014
pump and dump to robi matka nowemu123 jak przegra swoje kieszonkowe hahaha ( czyli wpiernicz po dupie pasem)
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2014, 20:24 przez master3333, łącznie zmieniany 1 raz.
na demo się nie da wtopić 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

http://www.zerohedge.com/news/2014-04-1 ... d-momentum
-- Dodano: wt 15-04-2014, 20:27 --
to mialo byc smieszne czy miales zablysnac czy co bo nie wiem

master3333 pisze:pump and dump to robi matka nowemu123 jak przegra swoje kieszonkowe hahaha ( czyli wpiernicz po dupie pasem)
to mialo byc smieszne czy miales zablysnac czy co bo nie wiem

duże zjazdy na rynkach wschodzących
typowy text pod zazdrość, Nowy nie przejmuj sięNowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-04-1 ... d-momentum
master3333 pisze:pump and dump to robi matka nowemu123 jak przegra swoje kieszonkowe hahaha ( czyli wpiernicz po dupie pasem)
to mialo byc smieszne czy miales zablysnac czy co bo nie wiem![]()
![]()
![]()
![]()

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
nowy udajesz ze znasz angielski i ogarniasz nic nieznaczace wykresy bo ladnie wygladaja na zerohedge?
ju kul trejder
ju kul trejder
nie przejmuj się tak samo ujadali jak sp było 1890Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-04-1 ... d-momentum
to mialo byc smieszne czy miales zablysnac czy co bo nie wiem![]()
![]()
![]()
![]()

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
BOCZEK pisze:jak jeszcze był by cross CNYEUR lub USDCNY, to bym sie pokusił o interpretacje czy przewidywanie, ale juan jak na razie sztywno, to wiesz co mogę z tym zrobić...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ja pier.d...e i zaczyna, zaraz bedą hasła w stylu, to moje swieczki na wykresie są ładniejsze. Moim zdaniem Wszyscy hejci, graja na demie, bo prawdziwy trader po pierwsze gra pod swoje a po drugie umie zmienić zdanie kiedy trzeba, a po trzecie wie kiedy zmienić zdanie
niemiaszku, co ty mi tutaj pokazujesz jak w każdym tv mówią ze juan jest sztywny, i nawet obama mówił zeby uwolnic kurs juana
niemiaszku, co ty mi tutaj pokazujesz jak w każdym tv mówią ze juan jest sztywny, i nawet obama mówił zeby uwolnic kurs juana
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ja widzę na mojej Tesli mega zakupy i parcie na północ.
Wk... jestem tylko, bo dałem na początku buy z SL i dużą pozycją i mi go wybiło, a potem dałem drugi raz ale już mniejszą pozycję i poszło jak chciałem. Obecnie Tesla 193 USD, buy było przy 185 USD.
Ci co grają na indeksach nie grają też na akcjach? Np. Google, Apple itp? Teslę ma tylko Plus500 i Markets.com, u innych broków nie znalazłem.
Wk... jestem tylko, bo dałem na początku buy z SL i dużą pozycją i mi go wybiło, a potem dałem drugi raz ale już mniejszą pozycję i poszło jak chciałem. Obecnie Tesla 193 USD, buy było przy 185 USD.
Ci co grają na indeksach nie grają też na akcjach? Np. Google, Apple itp? Teslę ma tylko Plus500 i Markets.com, u innych broków nie znalazłem.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami