No to co jest w takim razie, jak to analizujesz?fx-technik pisze:Nie wiem co będzie, wiem co jest.
DayTrading: Wtorek 14.08.2018
Re: DayTrading: Wtorek 14.08.2018
-
- Fanatyk
Poóźniej Ci powie(m)-rookie- pisze:No to co jest w takim razie, jak to analizujesz?fx-technik pisze:Nie wiem co będzie, wiem co jest.

BTC mój ulubieniec rookie pytaj
Ostatnio zmieniony 14 sie 2018, 17:30 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz rozpetasz burzeTomasz196407 pisze:Poóźniej Ci powie(m)-rookie- pisze: No to co jest w takim razie, jak to analizujesz?

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No. nie.. znowu minie wywalili.. Prawie cały zysk z rana z DAX-a poszedł. Może dlatego że wlazłem z telefonu. Te świeczki wygladały wzrostowo.. Jak to grać tego Edka, jak tak lubi zakręcac.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
edek 1.1350 odklepane 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
M. z tym EU co obiecałem i Ci nie dałem to jest inaczej IMO,Kermit pisze:edek 1.1350 odklepane
od szczytu 1.25 nie ma impulsu tylko zygzaki -złozona struktura potrójnego zygzaka wxyxxz
ale subiektywnie mozesz to rozpatrywać jako impuls w pojedynczym zygzaku jako A
wrzuc mi to na priv jak bedziesz mial chwileTomasz196407 pisze:M. z tym EU co obiecałem i Ci nie dałem to jest inaczej IMO,Kermit pisze:edek 1.1350 odklepane
od szczytu 1.25 nie ma impulsu tylko zygzaki -złozona struktura potrójnego zygzaka wxyxxz
ale subiektywnie mozesz to rozpatrywać jako impuls w pojedynczym zygzaku jako A

-
- Fanatyk
OK,
a teraz BTC
trzeci raz test
a teraz BTC
trzeci raz test
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2018, 17:47 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
- fx-technik
- Fanatyk
Na podstawie tego, co pokazuje PA.-rookie- pisze:No to co jest w takim razie, jak to analizujesz?fx-technik pisze:Nie wiem co będzie, wiem co jest.
Wsparcie jest wtedy, kiedy PA tworzy strukturę odbicia, lub odrzucenia, a potem
zwykle retestuje takie np. wsparcie, i wtedy widać czy jest obrona, czy jednak nie.
W sumie, to Kermit bazuje dokładnie na tych samych zjawiskach, np. retest trójkąta.
Tyle, że Kermit uważa, że to działa jedynie w kontekście jego interwałów, a np. na M1 to nie działa.
A w rzeczywistości, to te same zjawiska działają na każdym dowolnym interwale, a nawet na wykresach
bez interwałów.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Według mnie cena bitcoina jest absurdalna teraz, żadna analiza się tutaj nie sprawdzi. Obstawiam 1000$ za bitcoina w przyszłości ale coś czuje że będzie jeszcze mniej. To jest wirtualna waluta, kod, w porównaniu do złota, jeszcze jak NYSE weszło w to, inne kraje tez robią swoje kryptowaluty. To musi być unormowane. Według mnie AT nie sprawdza się w tutaj... w długim terminie, a tak patrze na to.Tomasz196407 pisze:BTC mój ulubieniec rookie pytaj