Nie ma i białego i żółtego

1.3011 teraz.. nie gram go.. zdjalem na 1.2970
Edek ma cały miesiąc na wywalenie UP i póki co ładnie trzyma. Sygnał nie zanegowany (D1). Jak zanegują to dadzą szansę wyjścia co najmniej na zero. Lipa tylko z tym Swapem. Generalnie zakres ruchu jest tak ciasny na Edku od wielu miesięcy że na prawdę trzeba się postarać by na nim tracić...JohnTitor pisze: ↑14 sty 2020, 18:16Jak dla mnie to i tak dziw ze edek stoi tak nisko. Dodruk dolca obecnie jest bezprecedensowy, na razie ta kasa trafia w obligi i akcje moze dlatego. Wolalbym zeby dolar szedł up ale chyba powoli trace w to jednak wiarę. Nie mam na czym grac bo gram tylko lki na usd i pochodnych. Iran kupiony i cisza, kryzys zadluzeniowy zasypuja kolejna porcja kasy. Jedyne co rosnie to akcje i INFLACJA. Ciezkie czasy dla tych co sie czegos dorobili bo ten co dziaduje to inflacje ma gdzies bo zyje z dnia na dzien a jak masz oszczednosci to cienko to wyglada.
NT nie obraź sie już wtedy miało być duże upNieśmiertelny Trader pisze: ↑14 sty 2020, 18:24Edek ma cały miesiąc na wywalenie UP i póki co ładnie trzyma. Sygnał nie zanegowany (D1). Jak zanegują to dadzą szansę wyjścia co najmniej na zero. Lipa tylko z tym Swapem. Generalnie zakres ruchu jest tak ciasny na Edku od wielu miesięcy że na prawdę trzeba się postarać by na nim tracić...JohnTitor pisze: ↑14 sty 2020, 18:16Jak dla mnie to i tak dziw ze edek stoi tak nisko. Dodruk dolca obecnie jest bezprecedensowy, na razie ta kasa trafia w obligi i akcje moze dlatego. Wolalbym zeby dolar szedł up ale chyba powoli trace w to jednak wiarę. Nie mam na czym grac bo gram tylko lki na usd i pochodnych. Iran kupiony i cisza, kryzys zadluzeniowy zasypuja kolejna porcja kasy. Jedyne co rosnie to akcje i INFLACJA. Ciezkie czasy dla tych co sie czegos dorobili bo ten co dziaduje to inflacje ma gdzies bo zyje z dnia na dzien a jak masz oszczednosci to cienko to wyglada.
Nie obrażam bo i o co? Ciągle idą UP tylko wolniejTomasz196407 pisze: ↑14 sty 2020, 18:30NT nie obraź sie już wtedy miało być duże upNieśmiertelny Trader pisze: ↑14 sty 2020, 18:24Edek ma cały miesiąc na wywalenie UP i póki co ładnie trzyma. Sygnał nie zanegowany (D1). Jak zanegują to dadzą szansę wyjścia co najmniej na zero. Lipa tylko z tym Swapem. Generalnie zakres ruchu jest tak ciasny na Edku od wielu miesięcy że na prawdę trzeba się postarać by na nim tracić...JohnTitor pisze: ↑14 sty 2020, 18:16Jak dla mnie to i tak dziw ze edek stoi tak nisko. Dodruk dolca obecnie jest bezprecedensowy, na razie ta kasa trafia w obligi i akcje moze dlatego. Wolalbym zeby dolar szedł up ale chyba powoli trace w to jednak wiarę. Nie mam na czym grac bo gram tylko lki na usd i pochodnych. Iran kupiony i cisza, kryzys zadluzeniowy zasypuja kolejna porcja kasy. Jedyne co rosnie to akcje i INFLACJA. Ciezkie czasy dla tych co sie czegos dorobili bo ten co dziaduje to inflacje ma gdzies bo zyje z dnia na dzien a jak masz oszczednosci to cienko to wyglada.![]()
Niechaj rośnie i każdemu też na koncie też wzrastaNieśmiertelny Trader pisze: ↑14 sty 2020, 18:35Nie obrażam bo i o co? Ciągle idą UP tylko wolniejTomasz196407 pisze: ↑14 sty 2020, 18:30NT nie obraź sie już wtedy miało być duże upNieśmiertelny Trader pisze: ↑14 sty 2020, 18:24
Edek ma cały miesiąc na wywalenie UP i póki co ładnie trzyma. Sygnał nie zanegowany (D1). Jak zanegują to dadzą szansę wyjścia co najmniej na zero. Lipa tylko z tym Swapem. Generalnie zakres ruchu jest tak ciasny na Edku od wielu miesięcy że na prawdę trzeba się postarać by na nim tracić...![]()
Pisałem 2 miechy temu że Edek będzie rósł i rósł że długo nie zobaczymy go na takich poziomach a większość w końcu wymięknie z L i będzie zaklinać shorty i tak też się dzieje. Tak że póki UP w grze i hossa na monthly nie zanegowana plus trend na D1 to co tu więcej pisać?
Edek L dla cierpliwych
Już nie pamiętam kto to mówił ale chyba Warren w którejś ze swoich książek. Coś w ten deseń ''Giełda dzieli się na przegranych i cierpliwych''![]()
Dlatego większość traci, tak było i będzie. Naturalna selekcja a przykładów hossy czy bessy pokazywałem wiele jak i tego że "Jedna Jaskółka wiosny nie czyni'' i potrzeba więcej składowych by coś zapoczątkować lub zanegować. No ale jak wiemy... i zawsze tak będzie -temat rzeka. MiłegoTomasz196407 pisze: ↑14 sty 2020, 18:50Niechaj rośnie i każdemu też na koncie też wzrastaNieśmiertelny Trader pisze: ↑14 sty 2020, 18:35Nie obrażam bo i o co? Ciągle idą UP tylko wolniejPisałem 2 miechy temu że Edek będzie rósł i rósł że długo nie zobaczymy go na takich poziomach a większość w końcu wymięknie z L i będzie zaklinać shorty i tak też się dzieje. Tak że póki UP w grze i hossa na monthly nie zanegowana plus trend na D1 to co tu więcej pisać?
Edek L dla cierpliwych
Już nie pamiętam kto to mówił ale chyba Warren w którejś ze swoich książek. Coś w ten deseń ''Giełda dzieli się na przegranych i cierpliwych''![]()
a tak po za tematem rozmawialiśmy o formacjach świecowych
dla Ciebie było to-2 miechy temu objecie h. a dla innych miedzy innymi mnie
nie było go
ale oki![]()