Kazimierz S pisze:O to dzięki Tobie zarobiłem na tureckiej lirze - dzięki. Na szczęście wszystko pozostało w kraju
Dzięki za pocieszenie, bardzo pomogło

Oczywiście Kazik, że żartuję nie ma t-o jak komuś dopiec - taka polska natura

Kazimierz S pisze:O to dzięki Tobie zarobiłem na tureckiej lirze - dzięki. Na szczęście wszystko pozostało w kraju
Nowy123 pisze:USD/ Ce A DE patrzac na graficzny uklad trendu ktory ciagnie sie stąd dotąd mozliwe ze bedzie on kontynuowany stąd dotąd![]()
![]()
Właśnie też tak wczoraj wieczorem myślałempedro pisze:Nowy123 pisze:USD/ Ce A DE patrzac na graficzny uklad trendu ktory ciagnie sie stąd dotąd mozliwe ze bedzie on kontynuowany stąd dotąd![]()
![]()
....
@fazi: dobry dowcip, taki branżowy...
eurtry jest bombama taki potencjał, do zjazdu, że hoł, hoł
miesięczny int, przypomina bitcoina
ładny awatarek sobie zmieniłem?![]()
![]()
pedro pisze:Nowy123 pisze: ładny awatarek sobie zmieniłem?![]()
![]()
ale ten człek przechodzi w byt histori, albo niebytrafmax pisze:pedro pisze:Nowy123 pisze: ładny awatarek sobie zmieniłem?![]()
![]()
napisy moga byc, morda nie bardzo
ja własnie czekam na powrót na szczyt tam w rejony 3:00 i od razu po maxie 3-5 Lot Ska polecipedro pisze:
eurtry jest bombama taki potencjał, do zjazdu, że hoł, hoł
miesięczny int, przypomina bitcoina
ładny awatarek sobie zmieniłem?![]()
![]()
wczoraj wieczorem, na eurtry te dwie czerwone na h4 świeczuchy były, co w kółku... mogły dac poczucie, że pójdzie w dół... ale tu da się jeszcze 3% wzrosnącKazimierz S pisze: Właśnie też tak wczoraj wieczorem myślałem![]()
![]()
ostatnio miałem alberta, to też postac z historiiBemowo1 pisze:
ale ten człek przechodzi w byt histori, albo niebyt
ostatnio miałem alberta, to też postac z historiipedro pisze:
ale ten człek przechodzi w byt histori, albo niebyt
Ale Albert to jakość sama w sobieBemowo1 pisze:ostatnio miałem alberta, to też postac z historiipedro pisze:
ale ten człek przechodzi w byt histori, albo niebyt![]()