Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
eduardo - https://invst.ly/sg4zc - jak nie wróci na tej i kolejnej świecy h1 to jest szansa, że poleci jak nasz Adaś.
Zawody spaliły na panewce. Myślałem, że ci wszyscy spece od tego, że "zwierzaki nie działają" zaraz zgłoszą chęć pokazania "nieukowi" jak się gra, a tu cisza. Panowie/Panie co jest? Staje wam? Oczywiście odwagi!
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Mamy zawody.
Od wczoraj 12.10. wystarował pojedynek chłopaków z "Poznaj rynek" z Zaorem. Na starcie juz trochę niestety stracili.. https://www.forexfactory.com/poznajryne ... 3-tab.list
Stawiam w tym przypadku na Zaora, bo na takim rozhuśtanym rynku, tuż przed wyborami tylko dobry skalper dobie poradzi. A Rafał potrafi też skalpować..
PS. Zaorski chyba ruszy z kilkudniowym opóźnieniem . Obie strony zaczynają od 30k.
PS. Mój stan na teraz 215k.. Troche to nudne takie skalpowanie, ale nie ma innego wyjscia.. PS2. 218k
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
zaczalem lki na nasdqu kupowac bo tamta poszla w pzdziec
a spadl prawie 200pkt wiec chyba delikatnie mozna juz poprobowac
na daxie u mnie hameryka mam 10ktr i jest prawie 9k juz
swiezy
skalpuj to jest twego zycia sens
Ostatnio zmieniony 13 paź 2020, 16:15 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
NA EUR---USD SSSSSS MAM SWOJE NIE USREDNIALEM BO 3 loty1,1740
no troche na tych esach ci pomeczyli podziwiam zes wytrzymal
ja zaczalem delik lki juz delik tzn od cwiartki /46
i mocno tego nie gram chyba ze z gory
nasdaq
jak pisalem zeszli 200pip i odkrecac probuja jest 100 czyli dla mnie juz ok