na DAX skonczyla sie korekta lecimy teraz na 6950pkt za 3 tyg. Bajoo ja trzymam S od dzisiaj

E tam 6950 ja stawiam na 2700 hehehspontfx pisze:wiem ze to DT
na DAX skonczyla sie korekta lecimy teraz na 6950pkt za 3 tyg. Bajoo ja trzymam S od dzisiaj
no to joker zobaczymy kto sie bedzie smialnowy joker pisze:E tam 6950 ja stawiam na 2700 hehehspontfx pisze:wiem ze to DT
nowy joker pisze:E tam 6950 ja stawiam na 2700 hehehspontfx pisze:wiem ze to DT
te poziomy podawane przez Was koledzy to tak samoistne czy cos konkretnego,kr85kr pisze:nowy joker pisze:E tam 6950 ja stawiam na 2700 hehehspontfx pisze:wiem ze to DT
na DAX skonczyla sie korekta lecimy teraz na 6950pkt za 3 tyg. Bajoo ja trzymam S od dzisiaj![]()
A powaznie jest ktos tutaj dobry w analizie long term ma dax ?
teraz na 9600 i pozniej 11000 czy powrot do spadkow i zjazd 8800 ?
"Macie to jak w bankuhighend pisze:Damfry jak tam EUR PLN ?
bedziesz czekal na 4.15 ?Tyle, że wpierw będzie 4.40
![]()
![]()
bo moje L od 4.22 juz na 4.24 grubo zarobione (1 lot buy)
na realu to samo
-- Dodano: 13 paź 2015, 13:52 --
pieknie DAX i pieknie VWo to chodzi i tak ma być
![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 13 paź 2015, 13:54 --
Wrzucam VW Monthly.
Dlatego miesieczny bo uwazam, ze swieca juz sie nie zmieni (jej długość) - tylko zjedzie na dół bardziej i odbije na ktoryms fibo
F23, F38 lub F50. Macie to jak w banku
a potem OSTRO upzasięgi proste jak drut.
w mBankuTomasz196407 pisze: "Macie to jak w banku"
a ile w banku?
highend,
mam prosbe, z tego względu że ja i chyba kazdy tu rozciaga fibo codziennie b.duzo razy, nie moge pojąć jak to robisz,
juz raz na złocie to tłumaczyłeś ale mnie nie przekonałeś,
wytłumacz to jeszcze raz , tu czy na priv,
jesli mozesz
nie mam wolswa, na edku spróbujemy?highend pisze:piszecie o szukaniu L na kabla.... imho - lepiej temat olać. Widać osłabianie funta. GBPPLN już 5.66 a leci na 5.40 jak mniemam.... rzeznik spada.... gbpaud spada..... kabel na L ? nie kupuję tego.
-- Dodano: 13 paź 2015, 14:04 --
w mBankuTomasz196407 pisze: "Macie to jak w banku"
a ile w banku?
highend,
mam prosbe, z tego względu że ja i chyba kazdy tu rozciaga fibo codziennie b.duzo razy, nie moge pojąć jak to robisz,
juz raz na złocie to tłumaczyłeś ale mnie nie przekonałeś,
wytłumacz to jeszcze raz , tu czy na priv,
jesli mozesz
nie no - chodzi mi o to, ze VW dołek to 95.... jakby jakimś cudem puściło to 77 kolejny. Ale myślę, że nie.
Dlatego aktualny zjazd DAX i takiego VW to tylko wycinanie eLek i nic więcej.
jak rozciągam fibo? najprościej na jednej świecy F0-F100 malujesz na dużym TF i sprawdzasz co się dzieje - polecam na historii.