DayTrading: Wtorek 13.06.2023
Re: DayTrading: Wtorek 13.06.2023
Nie jest różowo żeby nie było bo mam kolejna Ske na SP500 

to popatrz kiedy i ciebie zmiana kontr

a u jednego mam 15 po 10godz
dpa cie widze wyraznie swędzi

ja to traktuje jak trening
4364 z fba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2023, 08:24 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
u mnie rolka 14ego o polnocy (mforex), fed jak fed ale dzis inflacja CPI i wszystko bedzie chyba jasne już.
no jak zwykle pewnei uwale polowe rocznego urobku, tak juz mam ale nie mam wyjscia. czas goni musze grac agresywnie.
to co mam sobie lki kupic na sp500 czy jak ? nie tym razem, juz w czerwcu powinni zaczac 2 odsłone balu.
no jak zwykle pewnei uwale polowe rocznego urobku, tak juz mam ale nie mam wyjscia. czas goni musze grac agresywnie.
to co mam sobie lki kupic na sp500 czy jak ? nie tym razem, juz w czerwcu powinni zaczac 2 odsłone balu.
na sapce graja bardzo czesto fbo no to masz minimum4364setka pisze: ↑13 cze 2023, 08:20u mnie rolka 14ego o polnocy (mforex), fed jak fed ale dzis inflacja CPI i wszystko bedzie chyba jasne już.

ja tak do 0,15l to moge sobie postawic dla zabawy nawet

po kontr bedzie luka wiec rynek tak czy śmak raczej ją domykał będzie

jutro do zamkniecia cos a tym zrobie

na gazie tez straz mam juz

Ostatnio zmieniony 13 cze 2023, 08:36 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Na SP wyszliśmy powyżej sma100 na W1 , które było na poziomie 4200 mniej więcej. Ja te średnie ( sma100 i sma200 na W1
) traktowałem jak „pastucha elektrycznego” utrzymującego stado na pastwisku .... skoro udało sie zwierzakowi, pastucha przeskoczyć i wydostać spod działania , to nie spodziewam sie ze bedzie chciał ten zwierzak wrócić z powrotem do zagrody.
Tym bardziej ze przecież indeksy sa po to żeby rosnąć. Nie twierdze ze juz mamy hossanne i pójdziemy na nowe ATH , ale z eSkami na indeksach to zawsze trzeba ostrożnie sie obchodzić ... wg mnie rzecz jasna.

Tym bardziej ze przecież indeksy sa po to żeby rosnąć. Nie twierdze ze juz mamy hossanne i pójdziemy na nowe ATH , ale z eSkami na indeksach to zawsze trzeba ostrożnie sie obchodzić ... wg mnie rzecz jasna.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
naviknavik pisze: ↑13 cze 2023, 08:36Na SP wyszliśmy powyżej sma100 na W1 , które było na poziomie 4200 mniej więcej. Ja te średnie ( sma100 i sma200 na W1) traktowałem jak „pastucha elektrycznego” utrzymującego stado na pastwisku .... skoro udało sie zwierzakowi, pastucha przeskoczyć i wydostać spod działania , to nie spodziewam sie ze bedzie chciał ten zwierzak wrócić z powrotem do zagrody :
Tym bardziej ze przecież indeksy sa po to żeby rosnąć. Nie twierdze ze juz mamy hossanne , ale z eSkami na indeksach to zawsze trzeba ostrożnie sie obchodzić ... wg mnie rzecz jasna.
wlasnie dlatego ze podbija na rozliczeniu o ok 50pipow to juz mniej wiecej wiadomo kiedy mozna bedzie ske ryzykowac
ale po kontraktach

juz mniej wiecej poziom odniesienia do kursu znam kurs teraz 4355 czyli roznice juz widac
zeby nie te kontrakty to ryzykowałbym ski juz a tak wolę poczekac 50 pip to za duzy prezent
czy wyzej 150 na us100 bo tam na pewno jest wyzej 15k juz/ teraz 14880
fx mial ske to uska jest wyzej 34400

edek z formacji
no ok nad 1,0803 doszli
infa
Goldman Sachs zdecydował się na podniesienie celu dla S&P 500 na 4500 punktów na koniec tego roku. Obecnie jest to nieco ponad 4300 punktów.
poprawiaja sie pjsiaczki
14:30
USA Inflacja bazowa CPI maj 0.4% m/m 5.3% r/r 0.4% m/m 5.5% r/r
no ok nad 1,0803 doszli

infa
Goldman Sachs zdecydował się na podniesienie celu dla S&P 500 na 4500 punktów na koniec tego roku. Obecnie jest to nieco ponad 4300 punktów.
poprawiaja sie pjsiaczki

14:30

USA Inflacja bazowa CPI maj 0.4% m/m 5.3% r/r 0.4% m/m 5.5% r/r
-
- Pasjonat
-
- Fanatyk
EURUSD
wczorajszy wykres
download/file.php?id=185078&t=1
post1045350.html#p1045350
obecnie
moim zdaniem ruch w kierunku 1.084
wczorajszy wykres
download/file.php?id=185078&t=1
post1045350.html#p1045350
obecnie
moim zdaniem ruch w kierunku 1.084
ropa wti na dt
lki bp
lki bp