DayTrading: Wtorek 12.05.2020
Re: DayTrading: Wtorek 12.05.2020
na edku bez pozycji... nie mam przekonania do spadkow jednak...jak zejda ponize 1.0855 to moze ponownie przyjrze sie mozliwosci wejscia w dol
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Potrójny strzał grubym lotem i +5% konta zrobione. Czekam na następną okazję. Tam wcześniejssze wejście nie wykorzystane najlepiej, ale też zarobione. Pare razy wycięte ciasne SL-e. Gram na reakcje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ja na D1 widzę, że oni się tu zablokowali na tym F61,8% i ani w te, anie we wte. Ale coś wisi w powietrzu.. Albo w góre albo w dół.. Albo fałszywca znowu zrobią i spadną, albo od razu spadną, bo na F78,6% to chyba absurd by był jakby poszli..
Teraz to najlepiej nie grać przed decyzją grubasa..
A jeżeli zaczną spadać to pójdziemy od razu na F38%, na F50% nawet nie będzie przystanku... W sumie w ciekawym miejscu jesteśmy. Obstawiam kolejną fałszywkę i F38% w szybkim rajdzie. Druga opcja to F78%- totalny odpał, wywalenie wszystkich SL-li i pokazanie fucka wszystkim amatorom jak na ropie. itd. Technicznie możliwe..

A jeżeli zaczną spadać to pójdziemy od razu na F38%, na F50% nawet nie będzie przystanku... W sumie w ciekawym miejscu jesteśmy. Obstawiam kolejną fałszywkę i F38% w szybkim rajdzie. Druga opcja to F78%- totalny odpał, wywalenie wszystkich SL-li i pokazanie fucka wszystkim amatorom jak na ropie. itd. Technicznie możliwe..
I jeszcze jeden pomysł, spekulacyjny. Wczoraj grali podobny kanał i spadli. Nawet podobnie zagrywałem. Ale dziś może być odwrotnie- wywalą górą na koniec dnia. Trzeba pilnować.
No nie ja Ciebie slucham i czytam --- jak bys pisal bardziej czytelniej by bylo okey.JohnTitor pisze: 12 maja 2020, 15:54 Chodzi o to abys sie zastanowił nad swoją butą i nie wsadzał w buty opini kogos kto wam pomaga. Problem w tym ze malo kto mnie słucha.

-
- Gaduła
wchodzę w toŚwieżak44 pisze: 12 maja 2020, 18:12 I jeszcze jeden pomysł, spekulacyjny. Wczoraj grali podobny kanał i spadli. Nawet podobnie zagrywałem. Ale dziś może być odwrotnie- wywalą górą na koniec dnia. Trzeba pilnować.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.
Świeżak coś Ci pokaże i nie komentujeŚwieżak44 pisze: 12 maja 2020, 18:12 I jeszcze jeden pomysł, spekulacyjny. Wczoraj grali podobny kanał i spadli. Nawet podobnie zagrywałem. Ale dziś może być odwrotnie- wywalą górą na koniec dnia. Trzeba pilnować.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
edek h4 - tak sie zastanawiałem po co była ta nocna wycinka na dole żeby mało ludzi wskoczyło do pendolino... i już chyba wiem 
https://www.tradingview.com/x/SJrvMSQo/

https://www.tradingview.com/x/SJrvMSQo/
edek z minutki
wg mnie znowu abc
a co do wejscia za wczesnie to juz spoko 1ska i problem mnie omija
https://iv.pl/image/Gt4dJSm
zejda pod 23 fb to w dol wyrwa nad 38to w gore proste fbo i tyle
z abc na teraz 108 - 10820
sl przesuniete 5 pip nad 38fb tp na 10825 i po glowkowaniu
wg mnie znowu abc
a co do wejscia za wczesnie to juz spoko 1ska i problem mnie omija
https://iv.pl/image/Gt4dJSm
zejda pod 23 fb to w dol wyrwa nad 38to w gore proste fbo i tyle

z abc na teraz 108 - 10820
sl przesuniete 5 pip nad 38fb tp na 10825 i po glowkowaniu

Ostatnio zmieniony 12 maja 2020, 20:19 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.