Zobaczymy czy ktoś coś wie, czy to tylko pump & dump.
Liczę jednak bardziej na kolegę Rexex niż siebie w tym temacie

Ten RGR jest tak rozbudowany i krzywy, że spadek może się zaczynać nawet za tydzień a do tego czasu konsola w przedziale 1.13 - 1.12.Mat2314 pisze:Co do powyższych postów o RGR - zbiorczo:
Rzuććie okiem na h4, ile świeczek budowało pierwsze ramię. to, że akurat wróciliśmy w rejony dzisiejszego szczytu, o niczym nie przesądza, bo tak porównawczo, spadek dopiero powinien się zaczynać dziś wieczorem/jutro rano.
W końcu to h4, a nie m5. Pożyjemy, zobaczymy
a co moze popsuc jakas złożona korekta z nabiciem szczytowMat2314 pisze:Co do powyższych postów o RGR - zbiorczo:
Rzuććie okiem na h4, ile świeczek budowało pierwsze ramię. to, że akurat wróciliśmy w rejony dzisiejszego szczytu, o niczym nie przesądza, bo tak porównawczo, spadek dopiero powinien się zaczynać dziś wieczorem/jutro rano.
Może doprecyzuję. Pisząc o spadku, miałem na myśli już zjazd z ramienia, czyli pierwszą falę spadku, bo jednak obecnie mimo wszystko kreujemy okolice szczytu drugiego ramienia (tj. kręcimy się wokół szczytu ramienia).Kusus pisze:Ten RGR jest tak rozbudowany i krzywy, że spadek może się zaczynać nawet za tydzień a do tego czasu konsola w przedziale 1.13 - 1.12.Mat2314 pisze:Co do powyższych postów o RGR - zbiorczo:
Równie dobrze ostatnia H4 to może być spadająca gwiazda a jutro rano możemy być już przy linii szyi gdzieś 100 pipsów niżej.Mat2314 pisze:Może doprecyzuję. Pisząc o spadku, miałem na myśli już zjazd z ramienia, czyli pierwszą falę spadku, bo jednak obecnie mimo wszystko kreujemy okolice szczytu drugiego ramienia (tj. kręcimy się wokół szczytu ramienia).Kusus pisze:Ten RGR jest tak rozbudowany i krzywy, że spadek może się zaczynać nawet za tydzień a do tego czasu konsola w przedziale 1.13 - 1.12.Mat2314 pisze:Co do powyższych postów o RGR - zbiorczo:
A poza tym, uwaga słuszna, wszakże, pierwsze ramię rozciąga się na ok 4 dni. Podobnie głowa, też ok 4 dni.
Drugie ramię wg mojej oceny jest w dnu 2, czyli wydaje mi się, ze zapłonem mogą być dane z jutra ze strefy euro, czyli zrealizowanie pełnego rgr to koniec tego tygodnia, jak nie początek kolejnego.
Nie mają znaczenia. I tak cała zabawa toczy się wokół euro ostatnimi czasy i to tutaj będzie petarda jak już.magura2004 pisze:USD
Core Retail Sales m/m
0.4% 0.4%
USD
Retail Sales m/m
0.3% 0.9%
Dla Amerykanów też nie....