DayTrading: Wtorek 12.02.2012
Re: DayTrading: Wtorek 12.02.2012
Na E/J wyciągnelem dziś swoje, zapuściłem L. Śmierdzę tylko z S na SP500 przy 1510 czekam na przerwę w dodruku $;)
rafmax
jak widac paru chlopakow wskakiwalo o wiele nizej na L a napisalem to przy 125 90 ale i tak szukałem znowu S pod test denka ponownego
dla mnie przy takich ruchach to 15 - 20 pipsa skalpa jak zanlazl nie jestem zachłanny nie jestem lapaczem dolkow i gorek przy takich ruchach to nie mozliwe
wole sie ustawic spokojnie pod wiekszy ruch a na takim mieszaniu brac co swoje
http://www.zerohedge.com/news/2013-02-1 ... out-ensues
Draghi Says Spain Has Made Enormous Progress Since Nov 2011
masz moj scenariusz kiedy to wyslalem sprawdz
jak widac paru chlopakow wskakiwalo o wiele nizej na L a napisalem to przy 125 90 ale i tak szukałem znowu S pod test denka ponownego
dla mnie przy takich ruchach to 15 - 20 pipsa skalpa jak zanlazl nie jestem zachłanny nie jestem lapaczem dolkow i gorek przy takich ruchach to nie mozliwe

http://www.zerohedge.com/news/2013-02-1 ... out-ensues
Draghi Says Spain Has Made Enormous Progress Since Nov 2011
masz moj scenariusz kiedy to wyslalem sprawdz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
eur/usd L
eur/ujp L
Marko czadu
eur/ujp L
Marko czadu

- pl-samurai
- Pasjonat
[quote="nubi1980"][quote="pl-samurai"][quote="nubi1980"][quote="pl-samurai"]GBP/USD[/quote]
No i co z ta parą bo od paru dni S ?[/quote]
L?[/quote]
Napisałeś coś i widać nie wiesz co można z tym zrobić. I takich wypowiedzi masz sporo...
Trochę bardziej na wstrzymanie sobie daj...[/quote]
Super!
No i co z ta parą bo od paru dni S ?[/quote]
L?[/quote]
Napisałeś coś i widać nie wiesz co można z tym zrobić. I takich wypowiedzi masz sporo...
Trochę bardziej na wstrzymanie sobie daj...[/quote]
Super!
no mozna było, ale to wiemy to po fakcie. osobiscie nic do Cibie nie mam ale ale troche hmmm drazni? mnie to ze piszesz mnostwo scenariuszy, pozniej jeden sie sprawdza i mowisz "a nie mowiłem".rafmax pisze:a nie mozna byloNowy123 pisze:[q="rafmax"]Nowy123 pisze:tak jak pisalem denko intra powinni jeszcze raz testowacsmialo fibo 50 % juz jest i sie zobaczy co dalej
61 fibo 124 77
poł godziny temu pisałes "a teraz UP i zarobic mozna w druga strone".![]()
? male odreagowanie bylo d o126 20
z 125 to malo miedzy czasie bylo d owyciagniecie pod L na SKALPA ????
-- Dodano: wt 12-02-2013, 17:07 --
zobacz co na EUR USD robia
od kiedy jestem na tym forum nie widziałem nigdy opisu ani screena, w ktorym dokładnie miejscu otwierasz pozycje gdzie masz sl i gdzie tp.
po fakcie widziałem natomiast ze dali zarobic, ze fibo, kanał , pisałem o tym rano itd.

po fakcie o ktore to pisalem

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 5-120.html spoko po prostu ja tu mowile o skalpie jesli chodzi o te zarabianie w druga strone a nie o jakims ruchu na nowe szczyty itp

ale ejek się kolysze raz do dolu raz do gory...

jak dzis EJ nie wyciagna to moge sie z kims załozyc o piwo ze do konca tygodnia zobaczymy 121,25 
kto chetny?
oooo GU mi weszło własnie

kto chetny?

oooo GU mi weszło własnie
jak myslicie co bedzie na eurusd? ja obstawiam up do 3460-70 a potem S
mvmaniek pisze:ale ejek się kolysze raz do dolu raz do gory...
kukaj na EUR USD tjak podciagaja pod zakoancznei sesji UE to i ERU JPY reguje a jednoczenie kukaj na USD JPY bo tam znowu go stopuje