opor bylpoweer pisze:Masz cyrograf z diabłem podpisany czy co?Nowy123 pisze:edek 13270 -77 i czape powinni dostac

opor bylpoweer pisze:Masz cyrograf z diabłem podpisany czy co?Nowy123 pisze:edek 13270 -77 i czape powinni dostac
zależy jaki poziom chcą osiągnąc bo jak go wybiją to jeszcze w tym tygodniu 1,34-1,35 złapiemyMaaaniekmw pisze: ładny kanał![]()
To jest ten sam kanał, któy umieszczałem parę dni temu. Raczej nie wybije go, ale trzeba być ostrożnym.
Dobrze, że mamy podobna wizję:)
atlanticos pisze:jak h1 zamkniemy wewnątrz kanału to znaczy że detal dostał po stopach i czeka nas ostry zjazd... sztuczny ruch do maksimum czy banksterzy maja ochote na 1.35? mnie się wydaje ze to pierwsze - na kablu podobnie wg mnie - rynek zweryfikuje
ForexTig3r pisze:Nowy co tam przewidujesz z JPY
Nikkei leci w dól, a waluta próbuje się odbić po posiedzeniu - bez zmian.
Atlanticos to nowa gwiazda tutaj widzę.
Nie jednego zabolała reakcja rynku na wypowiedzi Mario... Nawet pinokio był mniejszym kłamczuchem od niegoantoniZ pisze:atlanticos pisze:jak h1 zamkniemy wewnątrz kanału to znaczy że detal dostał po stopach i czeka nas ostry zjazd... sztuczny ruch do maksimum czy banksterzy maja ochote na 1.35? mnie się wydaje ze to pierwsze - na kablu podobnie wg mnie - rynek zweryfikuje
Żaba, grubasy w okolicach czwartku stały na 1.37, teraz cofneli na 1.34 i to na sesji skosnookich.
Czwartek po godzinie 14:30 to moja wielka pomyłka. Bardzo kosztowna. Jej odrobienie zajmie kilka miesięcy.
Zmiotło setki rachunków osób grających wg soników. Zbieram siły ale psychika padła, ciężko idzie.
Nikt nie lubi porażki zwłaszcza po 2 miesiącach sukcesów.
Pozbieram się do kupy, kontraatkuję...