DayTrading: Wtorek 11.02.2014
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Coś mi się zdaje , że tylko mi się wydaje !!! 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Wcześniej transmisje były na tvn cnbc, gdzie teraz można Yellen obejrzeć?
a inni wiedzą to, czego my nie wiemyTommy_Boss pisze:Coś mi się zdaje , że tylko mi się wydaje !!!

w internecie ...Asset pisze:Wcześniej transmisje były na tvn cnbc, gdzie teraz można Yellen obejrzeć?
poza tym, ona bedzie o 16 naszego czasu odpowiadała na pytania... teraz (o14.30) jedynie zostanie złożony dokument w parlamencie ... czy tam izbie reprezentantów, albo komisji jakiejś nie pamiętam....

Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 14:31 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja sądzę, że granie pod sądy innych, jako strategia długoterminowa prowadzi do katastrofyjacek3636 pisze:to co edek w góre sadzicie bo ja sie nastawiam na mocny papier , co sadzicie czasu malo zostalo

Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 14:32 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Yellen sygnalizuje kontynuację polityki Bena Bernanke
A ja sądzę, że maliny są lepsze od truskawek - ale to tylko moja opiniaas28 pisze:ja sądzę, że granie pod sądy innych, jako strategia długoterminowa prowadzi do katastrofyjacek3636 pisze:to co edek w góre sadzicie bo ja sie nastawiam na mocny papier , co sadzicie czasu malo zostalo
-- Dodano: 11 lut 2014, 14:31 --
ja sądzę, że granie pod sądy innych, jako strategia długoterminowa prowadzi do katastrofyjacek3636 pisze:to co edek w góre sadzicie bo ja sie nastawiam na mocny papier , co sadzicie czasu malo zostalo
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Popracujmy nad tym żeby tez wiedziećBemowo1 pisze:a inni wiedzą to, czego my nie wiemyTommy_Boss pisze:Coś mi się zdaje , że tylko mi się wydaje !!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
zawierucha , hehehehe