wczoraj pytałem o golda ale brak pewności spowodował że nie kupiłem,spontfx pisze:pozamykalem L na gold
piekny dzien
nic tylko pogratulować pięknego strzała.
wczoraj pytałem o golda ale brak pewności spowodował że nie kupiłem,spontfx pisze:pozamykalem L na gold
piekny dzien
super szczególnie na E J chodz lepiej sie ma G J rzeźnicki a na EDKU BE swoje zrobiolo i teraz czekam troche wyzej te 20 pipsa co sie pisalo jeszcze o mozliwosci wyjscia 13784 okolice bo klina za bardzo widocznyspontfx pisze:Jak tam wasze S ?
jakiś zjazd na małym interwale ujUS SENATORS TO RECEIVE BRIEFING SOON ON OUTLINE OF HOUSE-SENATE TENTATIVE BUDGET DEAL-SENATE DEMOCRATIC AIDE
psxor pisze:to co sie dzieje na edku to jest jakas kpinanie zdziwi mnie już fakt jak na ekstremalnie wykupionym rynku polecimy jeszcze min. 1-2 figury na edku i kablu do góry, i nie zdziwi mnie tez jak byśmy teraz jebnęli z 100 pipsow w dol, tam siedzi jakis psycholog i palcem po ekranie ten kurs przesuwa, inaczej tego nie można wyjaśnić
jak wszyscy mysla ze zaraz spadnie to jeb 100 pipsow do gory, jak wszyscy mysla ze poleci do gory to leci leci i nagle jeb w dół
nie wazne sygnaly zadne kupna/sprzedazy, fale, chmury, dane. Chciał bym poznac czlowieka który wali kilka baniek kupno na tym poziomie jakim jest edek aktualnie
Tu juz nie chodzi o powroty czy nie powroty, mi tu chodzi o fakt, ze stany maja sie coraz lepiej, europa coraz gorsze dane, a euro jest coraz mocniejsze, ktos potrafi mi to wyjasnic ?Nowy123 pisze:psxor pisze:to co sie dzieje na edku to jest jakas kpinanie zdziwi mnie już fakt jak na ekstremalnie wykupionym rynku polecimy jeszcze min. 1-2 figury na edku i kablu do góry, i nie zdziwi mnie tez jak byśmy teraz jebnęli z 100 pipsow w dol, tam siedzi jakis psycholog i palcem po ekranie ten kurs przesuwa, inaczej tego nie można wyjaśnić
jak wszyscy mysla ze zaraz spadnie to jeb 100 pipsow do gory, jak wszyscy mysla ze poleci do gory to leci leci i nagle jeb w dół
nie wazne sygnaly zadne kupna/sprzedazy, fale, chmury, dane. Chciał bym poznac czlowieka który wali kilka baniek kupno na tym poziomie jakim jest edek aktualnie
zaraz powrót na 13750 RGR m5 taka opcja
Nowy123 pisze:psxor pisze:to co sie dzieje na edku to jest jakas kpinanie zdziwi mnie już fakt jak na ekstremalnie wykupionym rynku polecimy jeszcze min. 1-2 figury na edku i kablu do góry, i nie zdziwi mnie tez jak byśmy teraz jebnęli z 100 pipsow w dol, tam siedzi jakis psycholog i palcem po ekranie ten kurs przesuwa, inaczej tego nie można wyjaśnić
zaraz powrót na 13750 RGR m5 taka opcja
Bo edek to ślimak je...............psxor pisze:
Spadniemy troche nizej to zamykam te 2 pozycje co mam jedna w zysku jedna ze strata i pier... tego sciemniaczapoczekam az bedzie na 1.40 albo na 1.3490~