DayTrading: Wtorek 10.11.2020
Re: DayTrading: Wtorek 10.11.2020
Świeżak - jak Ty jesteś po 4 latach nadal na etapie jarania się wynikami innych to bardzo długa droga jeszcze przed Tobą - i bardzo wyboista
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Trudno. I tak się teraz nie poddam.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Bo mam plan i się go trzymam. 1. Najpierw opanować demo 2. Potem real. Na razie utknąłem w punkcie 1, ale są pewne postępy wbrew pozorom.

no nie poddawaj sie i piernicz te swoje farmazony bo inaczej byloby tu za nudno
nie podaje wykresow to chyba w tylek musialbym ci je wcisnac bys to dojrzal
edek skrot
https://iv.pl/image/eurdl.GtyiBiB
postepy sa takie ze jak traciles 1demo na 2 miesiace to teraz 1dno na tydzien gora
nastukasz tych pipsow tymi skalpami tyle co ja z 1dnej pozycji w ciagu dnia robie
ta roznica ze ty walisz 200lot bo to demo a ja 2ktr
a przeciez ja tez moglbym DEMO OTWORZYC i 200 lot na demo postawic tylko ty bys zglupial jakbys zobaczyl jakie moga byc na demo zarobki jak pokazalem demo na edku to i tak nikt nie uwierzyl wiec moje gadanie czy tlumaczenie to szkoda mojego czasu
tu i tak wszyscy wiedza swoje AMEN
a to to co to jest
to tez wyobraz sobie ze to te twoje 200 lotow
https://iv.pl/image/dax-marzec.GtyiCu1
w twej twojej wybujalej wyobrazni kasaaaaaaaaaa
nie podaje wykresow to chyba w tylek musialbym ci je wcisnac bys to dojrzal
edek skrot
https://iv.pl/image/eurdl.GtyiBiB
postepy sa takie ze jak traciles 1demo na 2 miesiace to teraz 1dno na tydzien gora
nastukasz tych pipsow tymi skalpami tyle co ja z 1dnej pozycji w ciagu dnia robie
ta roznica ze ty walisz 200lot bo to demo a ja 2ktr
a przeciez ja tez moglbym DEMO OTWORZYC i 200 lot na demo postawic tylko ty bys zglupial jakbys zobaczyl jakie moga byc na demo zarobki jak pokazalem demo na edku to i tak nikt nie uwierzyl wiec moje gadanie czy tlumaczenie to szkoda mojego czasu
tu i tak wszyscy wiedza swoje AMEN
a to to co to jest
to tez wyobraz sobie ze to te twoje 200 lotow
https://iv.pl/image/dax-marzec.GtyiCu1
w twej twojej wybujalej wyobrazni kasaaaaaaaaaa
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Twój styl gry jest dla mnie samobójczy. ZAWSZE jak zostawiałem pozycje, choćby na noc, następnego dnia musiałem zakłądać konto. ZAWSZE. Nawet jak dobrze mi szło i raz dosłownie zostawiłem było to samo. Albo jak zostawiłem na kilka godzin. Nie wiem dlaczego tobie sie udaje takie zostawianie a mnie nie, ale tak jest. Dlatego tylko mocne skalowanie jest dla mnie odpowiednie, bo na nim mam wyniki. A na innych zasadach uwalone konta. Proste i sprawdzone aż za nadto. Skuiam się na skalowaniu. Zaorski uwalał konta na błędnych scenariuszach, a odrabiał na skalpach. U mnie jest tak samo. Tylko XAB jest nieomylny w swoich zagraniach, ale nie można ich zrozumieć ani zobaczyć na żywo ani podejrzeć bo informuje z dużym opóźnieniem. W tym konkursie upadło wiele autorytetów: zawodowcy, szkoleniowcy, profesjonaliści- już polegli. Zbierają zęby z podłogi. XAB nie brał udziału, więc nie wiemy gdzie by się znalażł. XAB, jak jesteś taki dobry to załóż demo na 30k i spórbuj na indeksach do 15 stycznia coś wykręcić. Tylko tak żebyśmy cos widzieli z tego, jakieś staty, a nie litanie: mam S a nawet L, tam skróciłem, tu dodałem strażnika itd... Może jeszcze cie przyjną do konkursu, bo tam sie wykruszają prędko zawodnicy. Miejsc jest 30.
Dobra, bsrax miał racje, dzisiaj z dolkiem, EURUSD -bezpieczna eska pod odreagowanie , a na L trzeba cierpliwie czekać.
USDPLN chce rosnąć, to niech rośnie 

swiezak jakie ty masz to opoznienie w podawaniu pozycji
bo przyjdziesz i zerkniesz w komp jak juz jestem napakowany po uszy
i zauwazysz ze mam ski i nie wiesz dlaczego
bo nie przeczytales ze biore ski od tego poziomu
napisalem godz lub 10 godz temu
to skoro czytasz to powinienes wiedziec czy teraz jestem na pol gwizdka w skach na us 30 czy mam tylko zwiadowce
bo gdyby czytal to ja z 5 razy napisalem na jaki poziom teraz czekam by wejsc w ski
i czemu wczesniej w s dzis nie wchodzilem i myslisz ze ja nie mam nic do roboty tylko jak wchodze dziennie w 50 pozycji
to kazde wejscie jasnie wielmoznemu panu sygnalizowac
to chyba cie pogielo
a co masz na tabelce jak nie pozycje
pokazalem rano jaki mam rozpizdziak na lkach na 300 pipsow i straty i jak z tego z ladnym zyskiem wychodze tos oczywiscie nie zauwazyl
tylko chyba jakbym pokazal jak polecialem ze 2dychy na jakims wejsciu
to kazdy by to dostrzegl i to urok i cale forum eot
ja nie pokazuje kiedy wejsc
a co ci karwa jak matolowi tlumacze bys kupowal lki tylko czekal na spadek
od 2 dni jak dzieciom pisze i powtarzam to samo
bo przyjdziesz i zerkniesz w komp jak juz jestem napakowany po uszy
i zauwazysz ze mam ski i nie wiesz dlaczego
bo nie przeczytales ze biore ski od tego poziomu
napisalem godz lub 10 godz temu
to skoro czytasz to powinienes wiedziec czy teraz jestem na pol gwizdka w skach na us 30 czy mam tylko zwiadowce
bo gdyby czytal to ja z 5 razy napisalem na jaki poziom teraz czekam by wejsc w ski
i czemu wczesniej w s dzis nie wchodzilem i myslisz ze ja nie mam nic do roboty tylko jak wchodze dziennie w 50 pozycji
to kazde wejscie jasnie wielmoznemu panu sygnalizowac

to chyba cie pogielo
a co masz na tabelce jak nie pozycje
pokazalem rano jaki mam rozpizdziak na lkach na 300 pipsow i straty i jak z tego z ladnym zyskiem wychodze tos oczywiscie nie zauwazyl
tylko chyba jakbym pokazal jak polecialem ze 2dychy na jakims wejsciu
to kazdy by to dostrzegl i to urok i cale forum eot
ja nie pokazuje kiedy wejsc
a co ci karwa jak matolowi tlumacze bys kupowal lki tylko czekal na spadek
od 2 dni jak dzieciom pisze i powtarzam to samo
Ostatnio zmieniony 10 lis 2020, 23:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: DayTrading: Piątek 10.12.2010
Do 15 stycznia, to uwali 10 kont i otworzy 11...Świeżak44 pisze: ↑10 lis 2020, 23:12o załóż demo na 30k i spórbuj na indeksach do 15 stycznia coś wykręcić. Tylko tak żebyśmy cos widzieli z tego, jakieś staty, a nie litanie: mam S a nawet L, tam skróciłem, tu dodałem strażnika itd... Może jeszcze cie przyjną do konkursu, bo tam sie wykruszają prędko zawodnicy. Miejsc jest 30.
Nic się nie zmieniło cel nadal jest ten sam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.