-13% ? Musiałby meteoryt zbliżać się do Ziemi i uderzać bądź przelatywać dostatecznie blisko na dniach
DayTrading: Wtorek 10.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 10.03.2015
to może dzisiaj ?
[/quote]
-13% ? Musiałby meteoryt zbliżać się do Ziemi i uderzać bądź przelatywać dostatecznie blisko na dniach
The only way is up
ja na ujku niestety L za wcześnie dałem ale zabezpieczyłem shortem na ejku więc jest na zero.Nowy123 pisze:ale orownie moze byc i zalamana 5 tka fala na U J wiec opcje sa dwie
sp500 cacy chyba ze skrocona 5 tke zobia zobaczymy ale wspracie teraz maja 2060 2050
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
USD TRY obowiązuje IMHO S - z SL nad szczytem.robnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
eLki dopiero jak puści ostatni szczyt.
Ale to oczywiście tylko moje zdanie
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Tak właśnie, spodziewam się retestu poziomu ostatniego szczytu i odbicia w dółhighend pisze:USD TRY obowiązuje IMHO S - z SL nad szczytem.robnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
zwiecha na BossieFX.... ostatnio często im sie to zdarza 
jak tu żyć Panie, no jak?
jak tu żyć Panie, no jak?
i co z tym edkiem, dlugo tak bedzie do gory cisna?
sila USD jest wielkarobnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
a na U try przeidzal d o shorcenia i wyczekiwania bez zmian nie apteka
USD JPY jesli 4 to jeszcze nie skonczyli korekty moze zjada jeszcze z SP500 na 2050 2055 wspracie i gora na 5 wiec przedzial na stepny na U TRY 26500 26700
-- Dodano: wt 10-03-2015, 13:04 --
panzupa pisze:i co z tym edkiem, dlugo tak bedzie do gory cisna?
ze co
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wy tak na poważnie ??? Prezydent chce postawić szefa banku centralnego przed sądem a Wy zachęcacie do s ??robnab pisze:Tak właśnie, spodziewam się retestu poziomu ostatniego szczytu i odbicia w dółhighend pisze:USD TRY obowiązuje IMHO S - z SL nad szczytem.robnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?