-13% ? Musiałby meteoryt zbliżać się do Ziemi i uderzać bądź przelatywać dostatecznie blisko na dniach

ja na ujku niestety L za wcześnie dałem ale zabezpieczyłem shortem na ejku więc jest na zero.Nowy123 pisze:ale orownie moze byc i zalamana 5 tka fala na U J wiec opcje sa dwie
USD TRY obowiązuje IMHO S - z SL nad szczytem.robnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
Tak właśnie, spodziewam się retestu poziomu ostatniego szczytu i odbicia w dółhighend pisze:USD TRY obowiązuje IMHO S - z SL nad szczytem.robnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
eLki dopiero jak puści ostatni szczyt.
Ale to oczywiście tylko moje zdanie
sila USD jest wielkarobnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
panzupa pisze:i co z tym edkiem, dlugo tak bedzie do gory cisna?
Wy tak na poważnie ??? Prezydent chce postawić szefa banku centralnego przed sądem a Wy zachęcacie do s ??robnab pisze:Tak właśnie, spodziewam się retestu poziomu ostatniego szczytu i odbicia w dółhighend pisze:USD TRY obowiązuje IMHO S - z SL nad szczytem.robnab pisze:Nowy, czy wczorajsze kreski na USDTRY aktualne, bo zbliżamy się do punktu "K"?
eLki dopiero jak puści ostatni szczyt.
Ale to oczywiście tylko moje zdanie