Ja mysle ze kangur i reszta par z dolarem wyjdą dołem w najbliższych kilkunastu godzinach i pod to będę szykował pozycję.atlanticos pisze:do parytetu daleka droga... rownie dobrze mozemy miec szeroka konsole miedzy 1.1 a 1.17-1.2 i dopiero zjechac nizej po stopach % w USA w lipcu.... ale obecny cel jak dla mnie jest taki jak pokazywałem rano... wykres to pokazywał i dlatego tego sie trzymam...SL nisko i pozostaje cierpliwie czekac... wroca i wytna (w co watpie)to trudno i tyle... cała tablica wreszcie sie ruszyła wiec i kangur powinien z trojkata gora wyjsc...MR. D pisze:Atlanticos muszę posypać głowę popiołem. W piątek pisałem, że wątpię w Twój scenariusz z edkiem i kierunkiem 1,165 a dzisiaj pozamykałem s kiszone 2 miesiące i otworzyłem L. Nie ma co się kopać z koniem skoro po info EBC o greckich obligacjach jest ruch w 45 minut o 100 pipsów w dół. Po super danych z USA w ciągu 30 minut około 120 pipsów w dół a dzisiaj po byle jakiej niepotwierdzonej plocie że być może się dogadają masz od razu szpile na blisko 60 pipsów to daje to do myślenia ;-) Choć z parytetu w tym roku się nie wycofuję
coś się lutek nie odzywa od tego wystrzału na edku po 13... nie wiem czy się rozchorował czy do sklepu też wyskoczył
Ale każdy może mieć swoje zdanie na ten temat.