andrut pisze:No no , szczególnie na Wd4mian7 pisze:na ropie to korekcyjne odbicie a nie żadne tam wsparcie z którego wybije mocniej w góre.
ropa jest do spadków. tyle w temacie
To co chcecie za darmo jeżdzić, albo na słońce nono

andrut pisze:No no , szczególnie na Wd4mian7 pisze:na ropie to korekcyjne odbicie a nie żadne tam wsparcie z którego wybije mocniej w góre.
Ostatnio trochę zarobiłem na ropie to i pogrywam częściej. A DAX to podstawaTsunamiPL pisze:Świeżak Daxa zamieniłeś na ropę, czy grasz na obu ?Świeżak44 pisze:Na ropie Brent jest chyba taka linia wsparcia, która działa. Na H1 lepiej ja widać..
-- Dodano: 10 sty 2017, 10:04 --
Generalnie mogą sie juz od tego mocniej odbić w górę..
Ja tam wolę wodórTomasz196407 pisze:andrut pisze:No no , szczególnie na Wd4mian7 pisze:na ropie to korekcyjne odbicie a nie żadne tam wsparcie z którego wybije mocniej w góre.
To co chcecie za darmo jeżdzić, albo na słońce nono
Nie ważne jak, ważne że działaandrut pisze:A według jakiej metody narysowałeś tą linię wsparcia, że zapytam z ciekawościŚwieżak44 pisze:Na ropie Brent jest chyba taka linia wsparcia, która działa. Na H1 lepiej ja widać..
-- Dodano: 10 sty 2017, 10:04 --
Generalnie mogą sie juz od tego mocniej odbić w górę..
Na razie to u mnie WTI siedzi w klinie, więc daleka droga do wzrostów powyżej 57, co nie wyklucza testu 62, ale arabom nie podoba się , jak widać wzrost produkcji w Stanach, więc mogą ich spuścić do muszli z tymi ich wieżami.Tomasz196407 pisze:@aNdrut
Andrut jak juz patrzysz wieksze to zobacz mn
pokaz tego klina,andrut pisze:Na razie to u mnie WTI siedzi w klinie, więc daleka droga do wzrostów powyżej 57, co nie wyklucza testu 62, ale arabom nie podoba się , jak widać wzrost produkcji w Stanach, więc mogą ich spuścić do muszli z tymi ich wieżami.Tomasz196407 pisze:@aNdrut
Andrut jak juz patrzysz wieksze to zobacz mn
Wskaźnik tylko poglądowo ponieważ on rysuje jakiś opór jak cena zejdzie niżej ze szczytów. Kiedyś miałem na wykresie dużo badziewa, teraz czysty ekran praktycznie. Ten wskaźnik pomagał na początku z oporami i wsparciami ale po kilku latach widzę to bez wskaźników. Wyjątkowo trynkiewicza gram na wybicia. To odejście od strategii. Tylko w tym przypadku. Bilans 8:2 dla zysków. Od roku śledzę usdtry i czasami wchodzę po kilka pipsów. W tym tygodniu 4 razy (od wczoraj) i na plus. Mała pozycja. To tylefdsafsafdasfa pisze:grasz supply demand? Jak na tym wychodzisz bo jak dla mnie te strefy czasem działają ale częściej nie działają?HAJENT Z KOSMOSU pisze:Brawo usdtry, kolejny zysk zaksięgowany. W ciula lecą na tej parze ale nie ze mną. IIIHHHAAAAAAKolejne podbicie i short