sp 500 chyba sie troche zagapilem bo powinienem gasic i jak widac zakrecili hmmm
przesunalem sl https://ifotos.pl/z/qsnqnxh/
edek tez luz bo sie zarabia https://ifotos.pl/z/qsnqnxq/
przemo
jedyna szansa ze jutro ich powell uratuje bo inaczej to zgasnie swiczka wzrostu i tyle
dla mnie bylo ok bo na daxie bylo git nara i niech oczekujace zarabiaa a troche ich mam
pisalem wczesniej dawno nie bylo dolca wyzej 3,8 no to wyzej mamy brr teraz beda skubac by utrzymac teren i to moze edka tez scisnac a liczylem na tani dolar a taniego NIET
Ostatnio zmieniony 09 lip 2019, 18:30 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
trochę niebezpiecznie dla byków eDek już tak długo siedzi na tym low
do jutra do 20 nic sie nie wydarzy
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Dzisiaj ciekawie na USDCHF. Ruch w górę dotarł w okolice oporu na 0.99360. Widzimy pierwsze oznaki odbicia. Dodatkowo zgrywa się to z fibo 161,8 korekty. Biorąc pod uwagę te czynniki, opór, oraz ogólną sytuację para jest w kluczowym miejscu dla trendu z wyższego TF. Najważniejszym potwierdzeniem będzie zamknięcie świecy, jeżeli utrzymają cenę poniżej to ruch w dół jest prawdopodobny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Analizy nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
edek to jak jechać po najprostszej planszy w wyścigach samochodowych
to zapewne jestes miliarderem
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
NATGAS - ja bez pozycji ale wyglada na to że koryguje to 2,30 (linia szyi orgr retest)