jeszcze 50 punktów do wsparcia i tam L.Mariusz k pisze:Na Na DAXie jesteśmy na wsparciu, troszkę mnie kusi żeby wziąć eLkę
DayTrading: Wtorek 09.06.2015
Re: DayTrading: Wtorek 09.06.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:jeszcze 50 punktów do wsparcia i tam L.Mariusz k pisze:Na Na DAXie jesteśmy na wsparciu, troszkę mnie kusi żeby wziąć eLkę
na jakich poziomach wychodzi wam wsparcie?
fala W zdaje sie byc zakonczona, teraz X do góry, pozniej Y w dol
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
10850Budyn pisze:highend pisze:jeszcze 50 punktów do wsparcia i tam L.Mariusz k pisze:Na Na DAXie jesteśmy na wsparciu, troszkę mnie kusi żeby wziąć eLkę
i L tylko na odbicie.
10650 nastepne wsparcie gdzie na bank odbije.
jesli szukacie L, zamiast S w zgodzie z aktualnym trendem

Nie zasnęli tylko zastanawiamy się co z edem bo kręcą niesamowicie... Po NFP zrobili w poniedziałek świecę która zakryła piątkową i weź tu bądź mądry. Jeszcze rok temu w takich warunkach obowiązywałoby L za całe depo po takiej świecy...DavidFx pisze:wszyscy zasneli na forum
odpoczynek afera i czytanie aktKusus pisze:Nie zasnęli tylko zastanawiamy się co z edem bo kręcą niesamowicie... Po NFP zrobili w poniedziałek świecę która zakryła piątkową i weź tu bądź mądry. Jeszcze rok temu w takich warunkach obowiązywałoby L za całe depo po takiej świecy...DavidFx pisze:wszyscy zasneli na forum

niech kreca kienek i tak w siednim termest jeden

Budyn pisze:highend pisze:jeszcze 50 punktów do wsparcia i tam L.Mariusz k pisze:Na Na DAXie jesteśmy na wsparciu, troszkę mnie kusi żeby wziąć eLkę
10849.....od rana kilka esek nastukalem , ale zaraz zmiana halsu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
może być bo też tak mi wychodzishogomad pisze: 10849.....od rana kilka esek nastukalem , ale zaraz zmiana halsu

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/grupa-b ... aum/sv63zj
Grupa Bilderberg, której uczestnicy co roku spotykają się za zamkniętymi drzwiami, od czwartku do niedzieli obradować będzie w austriackiej miejscowości Telfs-Buchen koło Innsbrucka - podali organizatorzy. Polskę będzie reprezentować Anne Applebaum, prywatnie żona Radosława Sikorskiego.
Według hiszpańskiej dziennikarki Cristiny Martin Jimenez, od 10 lat zajmującej się Grupą Bilderberg, autorki kilku książek o tym stowarzyszeniu, rozmowy mają dotyczyć trzeciej wojny światowej i przyszłości NATO.
Grupa Bilderberg, której uczestnicy co roku spotykają się za zamkniętymi drzwiami, od czwartku do niedzieli obradować będzie w austriackiej miejscowości Telfs-Buchen koło Innsbrucka - podali organizatorzy. Polskę będzie reprezentować Anne Applebaum, prywatnie żona Radosława Sikorskiego.
Według hiszpańskiej dziennikarki Cristiny Martin Jimenez, od 10 lat zajmującej się Grupą Bilderberg, autorki kilku książek o tym stowarzyszeniu, rozmowy mają dotyczyć trzeciej wojny światowej i przyszłości NATO.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2015, 12:11 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!