a co to znaczy?eliroPL pisze:adk77 pisze:ropa, albo podwójny dołek i korekta do okolic 40, albo spadki 20-25
że albo wzrośnie albo spadnie

a co to znaczy?eliroPL pisze:adk77 pisze:ropa, albo podwójny dołek i korekta do okolic 40, albo spadki 20-25
dzięki bardzo za wyczerpującą odpowiedz, próbuję się uczyć więc wole czasem zadać pytanie (czasem może głupie) ale po to też chyba jest takie forum żeby się uczyćadk77 pisze:a to znaczy, że zasięg z wybitego rgr to okolice 25$, pierwsze wsparcie właśnie testujemy na ostatnich minimach 27,50. jeśli na tych poziomach nastąpiłaby mocna reakcja popytowa to mielibyśmy możliwość podwójnego dna, do którego realizacji to jeszcze daleka droga. te rekordowe ilości esek trzeba kiedyś zacząć zamykać, a pierwsze oznaki ostatnio tego już mieliśmyeliroPL pisze:a co to znaczy?adk77 pisze:ropa, albo podwójny dołek i korekta do okolic 40, albo spadki 20-25
-- Dodano: 09 lut 2016, 19:48 --
a dzisiaj jeszcze dane z ropy po 22.30
na złocie mała s ze sl 1210 cel 1170
Ja jestem rolnik, na papierze!FatCows pisze:Jest tutaj jakiś handlowiec, rolnik albo farmaceuta?
To jak masz lodówkę, to poczytajfx-technik pisze:Ja jestem rolnik, na papierze!FatCows pisze:Jest tutaj jakiś handlowiec, rolnik albo farmaceuta?
Wychodzi, że te wstrętne sraj-loto-mysze tak zasrały podłogę, że Edek wyskoczył do nieba!kk.dreamer pisze:Niezłe
Jestes po AR?fx-technik pisze:Ja jestem rolnik, na papierze!FatCows pisze:Jest tutaj jakiś handlowiec, rolnik albo farmaceuta?