DayTrading: Wtorek 08.08.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2017
GJ na razie spada.
Takie poziomy, gdzie trza patrzeć: -- Dodano: 08 sie 2017, 19:47 --
Takie poziomy, gdzie trza patrzeć: -- Dodano: 08 sie 2017, 19:47 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- F-You Money
- Pasjonat
risk 2% z wykresu, znaczy ryzyko 2% jeśli teraz kupiszBemowo1 pisze:Tomku, tylko i aż coś takiego znalazłem, ale nie mam na to koncepcji

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Klienci oandy jak byłkarnak pisze: Możesz jaśniej mi to wytłumaczyć?, bo nie rozumiem.
poziom 1.1810, to 65% zajęło pozycje krótkie
a jak był poziom 1.1730, to 69% zajęło pozycje krótkie.
A to są przecież łapacze noży, więc dziwi mnie że kurs spadł i jest ich więcej w miejscu mniej atrakcyjnym
- fx-technik
- Fanatyk
Pogubili się!Bemowo1 pisze:Klienci oandy jak byłkarnak pisze: Możesz jaśniej mi to wytłumaczyć?, bo nie rozumiem.
poziom 1.1810, to 65% zajęło pozycje krótkie
a jak był poziom 1.1730, to 69% zajęło pozycje krótkie.
A to są przecież łapacze noży, więc dziwi mnie że kurs spadł i jest ich więcej w miejscu mniej atrakcyjnym

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Znów za małe TP. Najpier ustawiam duże, potem przestawiam na opcje minimum.. a potem pluje sobie w brodę.. Ale przynajmniej wejście dobre. 

Ostatnio zmieniony 08 sie 2017, 19:52 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Czas do fabryki 

czekamnowy joker pisze:Highend lapales s na sp500 czy jeszcze czekasz ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
I jeszcze jeden prowzrostowy godzinny Ed: 

Dane makro nie mają absolutnie żadnego wpływu na rynek, jeżeli już to mają wpływ na inwestorów ale nikt nie wiem co im w głowie siedzi i się nie dowie, chyba że masz Sorosa w znajomychKowlach pisze:Mam wrażenie Kolego, iż myślisz że na rynkach występuje tylko analiza techniczna. Co z tego, że masz jakieś wsparcia, opory, trójkąty, RGR'y i inne śmieszne wzorki. Bez urazy dla nikogo. Ale możesz mieć wszystkie te wzorki i być pewnym kierunku i to czasami się sprawdzi ale najważniejsze ruchy na rynkach są powodowane danymi makro, fundamenty. Dzisiaj dolar w górę, ponieważ dane nie rozczarowują i dużo większe prawdopodobieństwo, że stopy nadal będą podnoszone.Świeżak44 pisze:Chociaż do 61,6% mogli dociągnąć.. Lepiej by to wyglądało..Dolar znowu dostanie skrzydeł jak dane nadal będą zaskakiwać na plus.

Planuj Trejd, Trejduj Plan
uj --flaga
eu--klin -rgr
dj--2target 22360
the sky is the limit
plan--- taka sytuacja
https://www.youtube.com/watch?v=IuUaAdlbqV4
eu--klin -rgr

dj--2target 22360

plan--- taka sytuacja

https://www.youtube.com/watch?v=IuUaAdlbqV4
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!