[/quote]
Nie pomylił się ale są bardzo mocne dywergencje negatywne a idea fali nie zawsze działa
tak jak się oczekuje ze wskaźników Na chwile obecna na D1 zasięg tego wzrostu może
być do 2950-3000 .I nie jest to poziom ostateczny
[/quote]
...i z pewnością będzie po drodze korekta techniczna
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
Nie pomylił się ale są bardzo mocne dywergencje negatywne a idea fali nie zawsze działa
tak jak się oczekuje ze wskaźników Na chwile obecna na D1 zasięg tego wzrostu może
[/quote]
[/quote]
Dobrze piszesz Cugan
trzeba zarabiać dodam
bo bez sensu tu siedzieć i czytać ...
[/quote]
Dobrze piszesz Cugan
trzeba zarabiać dodam
bo bez sensu tu siedzieć i czytać ...
[/quote]
Najbardziej śmieje się ten co się nie zna .
Na rysunku widać co do pokazywały wskaźniki w piątek.
Faktów się nie oszuka .Można było zakładać minimalny
wzrost ale nikt nie przewidywał ze pójdą dywergencje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Cugan jedna z firm w celach programystycznych opublikowała statystyke z rynku amerykanskiego
stosunki procentowe fal impulsowych i korekcyjnych
jak zacząłem to stosowac nie wychodziło nic = wiesz dlaczego?
bo fala składa sie z 5 fal i muszą być całe wypełnione z podfalami i korektami
a zakładanie kalkulacji albo kalkulatora fal jest błedne
wskaznik macd który stosuje w niedziele tez sprawdzałem
była zbiezność
To tak nawiasem o wskaznikach
jezeli po paru H4 ach była formacja na wzrost można było wziąść longa z sl i zarobic
i to sie liczy bynajmniej dla mnie
wiec dziwie sie pismakom typu tez mój imiennik ze majac taki kasek nie zarobił nic tylko uwalił konta i chołubi takiego co tylko krzyknął ze zarobił na sprzedarzy akcji to tyle
koniec
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2020, 14:05 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 7 razy.
Coraz mniej wierzę w kolejne spadki ropy #WTI poniżej 22$
A Wy?
Dlaczego brałeś shorty tak nisko?
a jestes pewien ze to sa S-ki, a nie np oczekujace L? Jesli tam bral S po 20 i 19 to
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tak sądziłem Zen że to są oczekujące L patrząc po zagęszczeniu... Ja bym jeszcze na 17,50 jakąś postawił bo mogą zjechac do 17 nawet w ciagu kilku tygodni
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora