Tomasz196407 pisze:bo to jest trzecia w trzeciejkolbi123 pisze:Skąd taka słabość gbp/usd nawet nie o spadki mi chodzi a o małe ruchy ?
Ale barkuje jakiejś szybszej swiecy ta para była dosyć ruchliwa przcież.
Tomasz196407 pisze:bo to jest trzecia w trzeciejkolbi123 pisze:Skąd taka słabość gbp/usd nawet nie o spadki mi chodzi a o małe ruchy ?
To sorki nie zauważyłem,dobryfxplayer pisze:Tomasz ja tez do ciebie nic nie mam i donikogo nie mam![]()
wklejalem wykres. nie przejda bialej linii. ostateczny cel 1.13
skąd ta pewnoścŚwieżak44 pisze:Spadki na ropie zanegowane. Będą próbowali się wybić.
tego nie wiesz,dobryfxplayer pisze:tomasz to co narysowales z tymi falami to sie nie wydarzy.
ja nie mam fal, i nie są moje napewnodobryfxplayer pisze:tomasz to co narysowales z tymi falami to sie nie wydarzy.
edit.
w moim setupe otrzymalem juz bardzo mocny sygnal. tylko dragni i trump w asyscie wszystkich bogow kuli ziemskiej mogliby sprobowac zwali nizej. ale to im sie nie uda. tymbardziej twoje fale.
Tomasz196407 pisze:tego nie wiesz,dobryfxplayer pisze:tomasz to co narysowales z tymi falami to sie nie wydarzy.
my możemy tylko dywagować tu,
nie narzucając nic i nikomu i nie sugerująć co ktos ma robić,
jestes tu długo i wiesz jak tu z dawien robiono
-- Dodano: 07 mar 2017, 13:09 --
ja nie mam fal, i nie są moje napewnodobryfxplayer pisze:tomasz to co narysowales z tymi falami to sie nie wydarzy.
edit.
w moim setupe otrzymalem juz bardzo mocny sygnal. tylko dragni i trump w asyscie wszystkich bogow kuli ziemskiej mogliby sprobowac zwali nizej. ale to im sie nie uda. tymbardziej twoje fale.
dobryfxplayer pisze:tomasz. ja bede tylko L widzial na edzie jeszce dlugooo.
nie tak długo - tylko do końca depodobryfxplayer pisze:tomasz. ja bede tylko L widzial na edzie jeszce dlugooo.
Dlatego że my widzimy pare EURUSD i tam jest inaczejkolbi123 pisze:Tomasz196407 pisze:tego nie wiesz,dobryfxplayer pisze:tomasz to co narysowales z tymi falami to sie nie wydarzy.
my możemy tylko dywagować tu,
nie narzucając nic i nikomu i nie sugerująć co ktos ma robić,
jestes tu długo i wiesz jak tu z dawien robiono
-- Dodano: 07 mar 2017, 13:09 --
edit.
Ale wy mówicie o jakichś edkach i innych, u mnie nic kompletnie nic nie chodzi gdzie te pary które chodzą ?