DayTrading: Wtorek 06.11.2018
Re: DayTrading: Wtorek 06.11.2018
cos na temat wyborow usa ktos wyczytal kiedy jakies wstepne wyniki ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ma ktoś pomysł na Gbp/USD?
No Edzio nie bądź taki idź po SL dla L 

Dopiero z łóżek wstają. Wyniki pewnie w nocy.XAB pisze:cos na temat wyborow usa ktos wyczytal kiedy jakies wstepne wyniki ?
The only way is up
wtedy będą ruchy ... i/lub nieTsunamiPL pisze:
Dopiero z łóżek wstają. Wyniki pewnie w nocy.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
w nocy zawsze jakies ruchy sa ale te noc spie
poczekam na fed do czwartku jakby cos nie tak narazie 1/3 blok depa a zk1,12 rece opadaja
wycofalem sie troche z tego zlotu i do wieczora bo czasem lepiej odejsc od kompa moze sie rozjasni samo a tak skubie i to bez sensuuuuuuuuuu
poczekam na fed do czwartku jakby cos nie tak narazie 1/3 blok depa a zk1,12 rece opadaja

wycofalem sie troche z tego zlotu i do wieczora bo czasem lepiej odejsc od kompa moze sie rozjasni samo a tak skubie i to bez sensuuuuuuuuuu
Ostatnio zmieniony 06 lis 2018, 15:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Uciekłeś z s ?fx-technik pisze:Na DAX30 S to rozumiem.TsunamiPL pisze:Szykuje się na kabla z s
The only way is up
Tsunam powiem Ci że rano to jeszcze nie wierzyłem, ale oni dzisiaj faktycznie te 1.15 mogą musnąć ... a to rozwiązało by 3 z moich 10 problemów ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
To trzeba jeszcze rozwiązać te 7PipsKong pisze:Tsunam powiem Ci że rano to jeszcze nie wierzyłem, ale oni dzisiaj faktycznie te 1.15 mogą musnąć ... a to rozwiązało by 3 z moich 10 problemów ;]

-- Dodano: wt 06-11-2018, 15:46 --
Zakładam, że właściwy ruch nastąpi w nocy/nad ranem.
The only way is up
EDEK
Jedna z możliwości
https://www.tradingview.com/x/BYfOC3On/
a że na detalu lekka przewaga longów to .....
Kermit masz pomysł na Kabla, bo korci S ale na 1.3140 jest 78,6%
Jedna z możliwości
https://www.tradingview.com/x/BYfOC3On/
a że na detalu lekka przewaga longów to .....
Kermit masz pomysł na Kabla, bo korci S ale na 1.3140 jest 78,6%