Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Wtorek 06.01.2026
Re: DayTrading: Wtorek 06.01.2026
i tak bedzie az to to padnie...
złoto w skupie 16 000 PLN, po ile kupowaliście dolarowi frajerzy ? buchahaa
ropa wti
500 ski
500 ski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
życzeniówka baxa tu juz nie pomoże, tu już nic wam nie pomoże.
GOLD kierunek 5000.
wygrałem.
eu w recesji i ropadzie, dax kierunek 30 000, ktos tu czegos nie rozumie ?
setka
nie podniecaj sie
dolar w styczniu mial nie rosnacccccccccc
jeszcze denko / bo musze go kupic
/
i dopiero w goreeeeee
gaz lki 20k
ok to teraz ropka
500b
ok a teraz gaz
9k gram
nie podniecaj sie
dolar w styczniu mial nie rosnacccccccccc
jeszcze denko / bo musze go kupic
i dopiero w goreeeeee
gaz lki 20k
ok to teraz ropka
500b
ok a teraz gaz
9k gram
ok
jakies propozycje
nie widze
50 k ska edek/gasilem przy 1,171
jakies propozycje
nie widze
50 k ska edek/gasilem przy 1,171
edek bp i szulkam lki 
Manipulacja srebrem jest bardziej wyrafinowana niż kiedykolwiek.Niedawne skandale ujawniły oszustwa i manipulacje cenowe , ale to tylko symptomy znacznie poważniejszego problemu. Prawdziwym skandalem jest ogromna skala pozycji krótkich – pozycji, które przyćmiewają globalną roczną produkcję i prawie nigdy nie są zabezpieczone prawdziwym metalem. Na największych światowych rynkach kontraktów terminowych banki handlują miliardami uncji „papierowego srebra” – kontraktami, które obiecują dostawę metalu, ale rzadko ją realizują. Większość z 2,9 miliarda uncji, którymi handluje się każdego dnia, istnieje wyłącznie na papierze, co pozwala garstce dużych banków kontrolować cenę. Gdyby choć ułamek tych kontraktów został objęty fizyczną dostawą, system załamałby się z dnia na dzień. Między 2016 a 2024 rokiem podaż srebra wydobytego spadła o 8,8%, podczas gdy popyt wzrósł o 17%. Sam popyt ze strony sektora fotowoltaicznego wzrósł o 143%.Metale-tak(prognozy obiecujące),czy na tych poziomach?download/file.php?mode=view&id=199774
manipulacja na metalach trwała dekadami, teraz pada ten bandycki system i wracaja na własciwa pozycje.
wiem to juz od dawna dlatego to ja mam fizyczny metal a wy macie.......... DOLARY buchahahaaa !! no ale "w styczniu miał nie rosnąć" buhahahaa co ty bax wciagasz tam nie wiem ale takich przegrywusów i naiwniaków jak wy to ja dawno nie widzialem

metale i dobra trwałe dopiero zaczynaja rajd a fed i inne bansterskie kurwy już smaruja drukarki.
papier w tym roku spłonie razem z waszymi marzeniami o powrocie króla buchahahaaaa !

pomyślcie tymi małymi możdźkami, skad w takim otoczeniu biora sie wyceny giełdowych indexów ??????
wiem to juz od dawna dlatego to ja mam fizyczny metal a wy macie.......... DOLARY buchahahaaa !! no ale "w styczniu miał nie rosnąć" buhahahaa co ty bax wciagasz tam nie wiem ale takich przegrywusów i naiwniaków jak wy to ja dawno nie widzialem
metale i dobra trwałe dopiero zaczynaja rajd a fed i inne bansterskie kurwy już smaruja drukarki.
papier w tym roku spłonie razem z waszymi marzeniami o powrocie króla buchahahaaaa !
pomyślcie tymi małymi możdźkami, skad w takim otoczeniu biora sie wyceny giełdowych indexów ??????
ropa wti
poszly konie po betonie
teraz kroimy
2k ski
poszly konie po betonie
teraz kroimy
2k ski