Taaa. A ty masz pewnie 150 lat i jesteś tu jakimś guru tak ?:)wesoly_mis2 pisze:Witaj żaba, bemowo1 i nowi.
"Grają pieniądzę a nie setupy"
Witam WesołyMam nadzieję że equity rośnie bo w końcu o to w tej zabawie chodzi. Co do setupów to biorą się one właśnie z grających pieniędzy
Ale i tak jak sam na pewno doskonale wiesz nie liczą się setupy i to czy analiza sie sprawdzi czy nie bo nie ma takiego co ma wszystkie analizy i setupy trafne. Ważne a nawet najważniejsze jak reagujemy na stratną pozycję bo reakcja na zyskowną to pikuś...
![]()
Powodzenia i bywaj tu częściej
Hej żaba,
Cieszę się że wspierasz młody narybek tego forum swoją wiedzą.
Przeszedłem długą drogę ale wiem że nie należy czytać analiz z forum, potwierdzi to może Wuza który prowadzi journal i gra to co widzi a nie to co inni. Jego spektakularny sukces jest wielki. Tak, wielki, student, zdolny i myślacy o zwyciestwie nad innymi, traktujący forex jako rywalizację w biegu, skoku w dal itp...
P/S Bemowo1 obliczyłem że jesteś 11 lat młodszy ode mnie.
-- Dodano: 05 lis 2013, 14:41 --
wesoły misiu, pewnie dalej grasz na cudzych wejściach , ciekawe ile razy wyzerowałeś już konto przez tego Twojego GURU.
Pozdrawiają ci zarabiający( każdy na tym forum kiedyś zarobił)
A się zdziwisz molmomasie mały ku...
XTB na plus, gram tu tylko gdy jestem na 200% pewny wejścia.
Wiadomo: spread, poślizgi i itp.
XE markets - testy SONIC R PVSRA system - totalna porażka - (Bemowo1 - litości wiem co napiszesz ale my wieśniaki więc morda w kubeł)
Ze 100 zrobiłem 160 w 5 tygodni, potem w połowie wreśnia coś się stało z rynkami. To temat nie na day-trading....
zepsuły się?!?!??
Pedro, a lubisz kopać leżącego ?
Analizy z forum w większości to brednie - fakt. Tylko nie wiem (skoro jesteś takim guru) dlaczego wysuwasz ten wniosek dopiero teraz

Ludzie którzy operują większymi sumami i zarabiają nawet się nie wypowiadają w tym wątku tylko go czytają dla zabicia nudy.