Hej, wykres porusza sie falowo. Piszesz tak jakbys nie wiedzial co to jest fala. Obecnie jestesmy mocno UP w korekcie prostej. Powinno to ruszyc w kierunku 143 jako retest linii szyi na dziennym a nastepnie 145 jako realizacja orgr w strukturze 3, 5 (I), bF-You Money pisze:Witam
Kolejna kontynuacja spadków na rzeźniku, tym razem celem jest poziom 140,40, a więc dziś się posypie jeszcze bardziej niż wczoraj. Gdzie te wzrosty, gdzie ci wróżbici umacniającego funta.
Tylko analiza instrumentalna, metody adekwatne do czasów, w których żyjemy, a nie jakieś sprzed 40 lat
Gdzie ten Kerrmitt, tyle ode mnie.
DayTrading: Wtorek 05.09.2017
Re: DayTrading: Wtorek 05.09.2017
Czesc panowie,
A DAX z M5 na szybko max dojscie do 12161
a grafika do tego pod spodem
Aktualizacja, pokazali moc i zrobili wyzszego maxa to ja juz w S. Trzymac kciuki
haha
A DAX z M5 na szybko max dojscie do 12161
a grafika do tego pod spodem
Aktualizacja, pokazali moc i zrobili wyzszego maxa to ja juz w S. Trzymac kciuki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2017, 09:40 przez morro76, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
ed ładnie wybija dołem z trojkata 

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

ED L po 1.1872 

TGV2 pisze:ed ładnie wybija dołem z trojkata
Wydaje sie że tu większość ruchów jest w stronę S ale moze sie tak wydaje.
ed target 1.1750 

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

Tylko to co widzę
Małym drukiem
Małym drukiem
Na DAX-ie bardzo silny trend. Najmniejszej korekty nie są w stanie zrobić.. Ciągle UP UP UP.
-- Dodano: 05 wrz 2017, 10:58 --
To może być nawet wyjście z całego kanału spadkowego
Poziom 12170 jest niezwykle istotny i został pokonany. Następny istotny poziom 12315. To chyba impuls poszedł do wywalania.
-- Dodano: 05 wrz 2017, 10:58 --
To może być nawet wyjście z całego kanału spadkowego

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- dobryfxplayer
- Maniak
swiezak co dla ciebie jest oporem? bo ja widze tam jeden wielki opór.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
on ma opór wiedzydobryfxplayer pisze:swiezak co dla ciebie jest oporem? bo ja widze tam jeden wielki opór.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora