Ta S z 1.1080 na E/D... dołożyłeś do niej kolejną zgodnie z sysem?MR. D pisze:kangur zatrzymał się na oporze... może by tak mały skalp ;-)
DayTrading: Wtorek 05.05.2015
Re: DayTrading: Wtorek 05.05.2015
Nie nie dołożyłem... nie wiem o jakim systemie mówisz. Przecież ja nie mam żadnego systemu tylko takie tuzy ja ty mają system a takie ciułacze jak ja to tak na pałę wchodzą.c.ajto pisze:Ta S z 1.1080 na E/D... dołożyłeś do niej kolejną zgodnie z sysem?MR. D pisze:kangur zatrzymał się na oporze... może by tak mały skalp ;-)
Jak na to co się z DAXEM dzieje to edek i tak spokojnie się porusza...
No przecież Rafcyk i inni pakowali grrrube L na DAX
można było wczoraj i dzisiaj rano.... ale teraz?
Teraz już lecimy z trendem. Moja wina, że zmienił się w spadkowy?
Nadal uważacie, że poziom 9800 jest nierealny? Przecież to jest fantastyczne wsparcie 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Pasjonat
Na dax kończą 5 uważałbym z S. teraz ABChighend pisze:No przecież Rafcyk i inni pakowali grrrube L na DAXmożna było wczoraj i dzisiaj rano.... ale teraz?
Nadal uważacie, że poziom 9800 jest nierealny? Przecież to jest fantastyczne wsparcie
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Czasem próbując robić idiotę z kogoś, z siebie robi się jeszcze większego...MR. D pisze:Nie nie dołożyłem... nie wiem o jakim systemie mówisz. Przecież ja nie mam żadnego systemu tylko takie tuzy ja ty mają system a takie ciułacze jak ja to tak na pałę wchodzą.c.ajto pisze:Ta S z 1.1080 na E/D... dołożyłeś do niej kolejną zgodnie z sysem?MR. D pisze:kangur zatrzymał się na oporze... może by tak mały skalp ;-)
Jak na to co się z DAXEM dzieje to edek i tak spokojnie się porusza...
http://forex-nawigator.biz/forum/najszy ... 26689.html
Jak się znowu zmieni trend na wzrostowy czyli zacznie rosnąć, a przestanie spadać - wchodzę w Lsimon000111 pisze:Na dax kończą 5 uważałbym z S. teraz ABChighend pisze:No przecież Rafcyk i inni pakowali grrrube L na DAXmożna było wczoraj i dzisiaj rano.... ale teraz?

teraz to jest łapanie noża.
nie kupuje się jak spada

-
- Pasjonat
Ok. Uważam że wchodzenie w tym momencie w S to błąd tylko tyle.highend pisze:Jak się znowu zmieni trend na wzrostowy czyli zacznie rosnąć, a przestanie spadać - wchodzę w Lsimon000111 pisze:Na dax kończą 5 uważałbym z S. teraz ABChighend pisze:No przecież Rafcyk i inni pakowali grrrube L na DAXmożna było wczoraj i dzisiaj rano.... ale teraz?
teraz to jest łapanie noża.
nie kupuje się jak spada

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Może nie błąd, ale trochę za późnosimon000111 pisze: Ok. Uważam że wchodzenie w tym momencie w S to błąd tylko tyle.

ale masz rację - aktualnie będzie jakieś odreagowanie

zgadzam sięc.ajto pisze: Czasem próbując robić idiotę z kogoś, z siebie robi się jeszcze większego...

chyba brakuje troche jeszczeMR. D pisze:kangur zatrzymał się na oporze... może by tak mały skalp ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.