Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
DavidFx pisze:Świeżak raz mowisz nie gram bo za bardzo duze wachania teraz bo konsola to ja nie wiem co musi sie wydarzyc zebys wszedl w pozycje
Dzisiaj się ciężko gra na DAX-ie. Bardzo oszukują. Ja sobie chyba odpuszę. Nie warto zgadywać. Sa na ważnym poziomie i nie wiedzą gdzie iść. Czekają na USA. Czasem sa takie sytuacje na giełdzie że nie warto grać...
Świeta racja, ja to nazywam, iz nie mozna określić środowiska rynku, nie mozliwe jest wtedy okreslenie kierunku ruchu, a co za tym idzie A i B cyzli punktu start i oporu docelowego, środowiska sie powtarzają, a co za tym idzie generują ruchy o tym samym kierunku, im wieksza ich znajomość tym większa znajomość ruchu ceny
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!