DayTrading: Wtorek 04.08.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 04.08.2015
To co panowie TP przestawne
czas na zabawe

m.ówuiłem ze bedzie wiekszy ruch na daxie
- nowy joker
- Pasjonat
11465 coś ich tam przytrzymalo
lutek "konsolka" następca highendaDavidFx pisze:lutek nastepca highenda

Będzie atak z drugiej linii.nowy joker pisze:11465 coś ich tam przytrzymalo
szykować się na korekte AUDNZD w dół ??
Mam pytanie do bractwa,
Temat indeksy wersja kasowa i normalna - wersja kasowa powinna chulać od otwarcia do zamknięcia i po zamknięciu powinno wykres stop, natomiast wersja normalna wykres chula non stop. I teraz pytanie: dlaczego u niektórych, wróć, właściwie u większości broków wersja kasowa od normalnej niczym się nie różni i wykres przedstawia to samo, a chodzi mi o to, że na kasowym powinny być ładne luki pomiędzy otwarciami i zamknięciami dokładnie tak jak na poszczególnych indeksach np. apla czy tesli. Jak to kurka jest ?
Temat indeksy wersja kasowa i normalna - wersja kasowa powinna chulać od otwarcia do zamknięcia i po zamknięciu powinno wykres stop, natomiast wersja normalna wykres chula non stop. I teraz pytanie: dlaczego u niektórych, wróć, właściwie u większości broków wersja kasowa od normalnej niczym się nie różni i wykres przedstawia to samo, a chodzi mi o to, że na kasowym powinny być ładne luki pomiędzy otwarciami i zamknięciami dokładnie tak jak na poszczególnych indeksach np. apla czy tesli. Jak to kurka jest ?
... wyluzuj Zuza warkocze ...
- dobryfxplayer
- Maniak
widze dalsze wzrosty kangurka. na powot miesieczny. i to jeszcze dzisiaj. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Mój brok oferuje tylko wykres kontraktów na Daxie, zatem hula praktycznie 24 h.flogopit2 pisze:Mam pytanie do bractwa,
Xetra trading hours: all trading days from 9 a.m. until 5.30 p.m. CET
Godziny handlu na kasowym Dax masz powyżej.
Zatem twój brok nie pokaże ci luk, ale musisz mieć je w pamięci tj. pamiętać na jakim poziomie był wykres o 17:30.
The only way is up
Trójkąt na złocie, zasięg wybicia ok 20 USD.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv