Ujek domknął wczorajszą lukę cenową, jest obecnie na R2, kolejne R3 to 102.13. Czy tam zmierza kurs? Co nam mówią w tym momencie wygasające opcje? o której godzinie wygasają?
highend pisze:
do żaby: widzisz, koniec paniki - a nie mówiłem wczoraj?
Może Putin nie wyszedł i nie powiedział "żartowałem", ale w sumie tak to zostanie odebrane przez historię
doczytaj najpierw ktorych zalnierzy zawrocil do baz i nie pisz glupot ze koniec paniki... Zerknij na moje wykresy z wczoraj i zobaczysz ze wszystko idzie tak jak powinno... Na edku brakowalo UP... na usdpln i zlocie korekty... Putin postawil ultimatum, ktore jest nie do spelnienia bo nikt juz nie bedzie rozmawial z ludobójcą Janukowyczem jak chciałby Wladek
w kwestii Ukrainy i Putina sugeruje daleko idącą ostrożność bo abstrahując od jakiejkowiek ideologii w mojej opinii fakty są takie :
1)proeuropejska mniejszość na Ukrainie zaczela antyrządowe protesty
2)przywódcy mniejszości stopniowo tracili kontrole nad niepokojami które wzniecili
3)w wyniku całkowitej utraty kontroli nad eskalacją tłumu władze ( wybrane w demokratycznych wyborach przez większość ukrainców) podjęły próby przywrócenia porządku
4)dyplomacja D,PL i FR doprowadziła do podpisania porozumienia pomiędzy władzą a opozycją, które to porozumienie miało być gwarantowane przez UE
5)w 48 h od podpisania porozumienia opozycja zmienia wladze, lamiac tym samym zawarte porozumienie
6)gwaranci porozumienia nie reagują
7)wobec bezczynnosci gwarantów obalone władze zwracają do Rosji z prośbą o pomoc w przywróceniu porzadku...
Ostatnio zmieniony 04 mar 2014, 09:16 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...