DayTrading: Wtorek 04.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.02.2014
jak tam rzeźnik, w któr,a stronę idzie?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
BOCZEK pisze:Nowy, ty jesteś jak sesja amerykańska, bierzesz się do roboty przed 15
ale korelacji dziś ED-EJ nie m
marwi mnie ta biernosc UD JPY c odo SP500 nic poczekamy

ostatnio zauwazona korelacja to gold up, rzeznik down (wczoraj), dzis gold down rzeznik up ... chociaz wczoraj, rzeznik pokonał mega dystans, a złoto się zatrzymało na strefie i gdyby nie ona, i magiczna moc przyciągania LT, to by odfrunęło....BOCZEK pisze:jak tam rzeźnik, w któr,a stronę idzie?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
w ktora zechceszBOCZEK pisze:jak tam rzeźnik, w któr,a stronę idzie?

powiedz tylko slowo a bedzie uzdrowiona dusz twoja

właśnie cały dzień obserwuje i widzę ze UJ i EJ chodzą tak samo, podobnie GU, ale EJ wcalenie nie chodzi jak edek, dodatkowo edek trochę z rana namącił, ale potem zachowywał się trochę podobnie do kabla... dziś magiczny dzień, a teraz edek i kabel też podbnie, i tak cały dzień się koreluja i rozkorelowują
-- Dodano: wt 04-02-2014, 15:56 --
BRENT sie obija od podłogi
-- Dodano: wt 04-02-2014, 15:56 --
BRENT sie obija od podłogi
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
humor dopisuje co?Nowy123 pisze:w ktora zechceszBOCZEK pisze:jak tam rzeźnik, w któr,a stronę idzie?![]()
![]()
![]()
powiedz tylko slowo a bedzie uzdrowiona dusz twoja![]()

bless,
Jutro też jest dzień.
mój _sell lim _15 420 stop455as28 pisze:mój typ us30 15613 dziś
ps. gwarancji nie daję
Ropa h1 na L, H4 na S, ale jeszcze troche i bedą na L też... szkoda 

Tak myślę!
Tak myślę!
humorek jest zawszepedro pisze:humor dopisuje co?Nowy123 pisze:w ktora zechceszBOCZEK pisze:jak tam rzeźnik, w któr,a stronę idzie?![]()
![]()
![]()
powiedz tylko slowo a bedzie uzdrowiona dusz twoja![]()
sp500 sypnęło, rzeźnik sypnął, transakcje weszły, to się humor człowieka trzyma co?
![]()
![]()
mam to samo
bless,

cos mi ten rzezniczek sie nie podoba z ta IV hmm taka skromna by byla