jak dla mnie z pozycji Long Terma to już pakuję powoli L, aczkolwiek lepszym dla mnie np. poziomem w tym momencie na L jest AUD/JPYpl-samurai pisze:USD/JPY jakis pomysl?
chociaż USD/JPY lekko stabilniejszy

jak dla mnie z pozycji Long Terma to już pakuję powoli L, aczkolwiek lepszym dla mnie np. poziomem w tym momencie na L jest AUD/JPYpl-samurai pisze:USD/JPY jakis pomysl?
tak na 100%nowy1234 pisze:Teraz widać po wykresie że może to wyjść,koniec rajdu edka,rogal i żaba mają to samo zdanie-spadek,99% pewności że tak będzie
moim zdaniem już palenisko się wypaliło ;] przynajmniej na chwilę .... IMOlutek pisze:teraz edek L ujek S tak to widzę
to sobie przeanalizuj ich analizy z przeszłości a potem piszlutek pisze:teraz edek L ujek S tak to widzę
-- Dodano: 03 maja 2016, 19:45 --
tak na 100%nowy1234 pisze:Teraz widać po wykresie że może to wyjść,koniec rajdu edka,rogal i żaba mają to samo zdanie-spadek,99% pewności że tak będzie
Spokojnie, no to zarobisz.nowy1234 pisze:to sobie przeanalizuj ich analizy z przeszłości a potem piszlutek pisze:teraz edek L ujek S tak to widzę
-- Dodano: 03 maja 2016, 19:45 --
to też prawda ....Esco pisze:Kiedyś w końcu przestanie być.
kto by tam słuchał Hitleraajron pisze:Tak, szczególnie, ze wszystkie dane z rynku pracy USA są nadspodziewanie dobre ...highend pisze:W piatek po NFP wygram zaklad z Atlanticosem.