dobryfxplayer pisze:Lecimy na przetestowanie zoltej linii trendu.
nie tak predko

teraz czekamy na USA i nech jeszcze zrobia wyskok na UJ tam korekta wiec moze KABLE zrobi dzis podpuche miska

dobryfxplayer pisze:Lecimy na przetestowanie zoltej linii trendu.
nie tyko dlatego dolar sie umacnia, ale jesli cos takiego pojawia sie dodatkowo to dostaje speedazero pisze:Myślisz, że to, że dolar się obecnie umacnia a euro osłabia jest wynikiem sankcji nałożonych na Rosję bądź na odwrót? Chyba niepoważny jesteś... Ważniejszych czynników niż ta cała Rosja, które moga wywoływać takie ruchy jest obecnie co najmniej 30. Najważniejszy eksport / import ze wschodu na zachód nie został naruszony i stanowi 97 % tego co było przed sankcjami.MiziaKizia pisze:jak to nie maja nic do tego?
obecnie sankcje maja kluczowe znaczenie na parze euro-usd
Proponuję wam się jak najszybciej ogarnąć. To tak jakby myśleć, że jakiś polityk swoją wypowiedzią powoduje umocnienie korony ....
podpuche miska? czyli ze wywali kurs w gore jeszcze? tylko ta moja analizka nei musi sie spelnic dzisiaj.Nowy123 pisze:dobryfxplayer pisze:Lecimy na przetestowanie zoltej linii trendu.
nie tak predko![]()
teraz czekamy na USA i nech jeszcze zrobia wyskok na UJ tam korekta wiec moze KABLE zrobi dzis podpuche miskaczujnym trzeba byc
w koncu na razie mowa o DTdobryfxplayer pisze:podpuche miska? czyli ze wywali kurs w gore jeszcze? tylko ta moja analizka nei musi sie spelnic dzisiaj.Nowy123 pisze:dobryfxplayer pisze:Lecimy na przetestowanie zoltej linii trendu.
nie tak predko![]()
teraz czekamy na USA i nech jeszcze zrobia wyskok na UJ tam korekta wiec moze KABLE zrobi dzis podpuche miskaczujnym trzeba byc
W załączniku mój RGR, już go wklejałem kiedyś, ale Twój scenariusz też wydaje mi się prawdopodobny, z tym, że strefa oporu to 9600-9630 (Nowy nawet pisał o 9640), więc SL na 9620 może nie wystarczyć.highend pisze:co myślicie o DAXie RGR na tygodniowym?
Już dawno...kr85kr pisze:Co z nasdaq? Ktos wchodzi w s? H1?