DayTrading: Wtorek 02.09.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 02.09.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jak zaraziłem was Teslą
to tu macie świetne forum apropo ich akcji i grania na nich:
http://www.teslamotorsclub.com/showthre ... 204a4fb0aa
Flaszka się należy

http://www.teslamotorsclub.com/showthre ... 204a4fb0aa
Flaszka się należy

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
6469 tp, poczkamdobryfxplayer pisze:Zamykaj. Oko Saurona patrzy!pedro pisze:ale dzisiaj na kablu poszło... 180 pips w tej chwili na + z dwoch pozycji... : ) a rzeźnik, ociąga się strasznie . . . nie ma ochoty na korekty....

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
to ich strategia wymęczyć miskiMarcin30 pisze:Amerykanie chyba nigdy nie spadną niżej na tych giełdach, co spadną to zaraz wracają, znowu powyżej 2000 pkt.
Nasdaq to chyba 15 sesji rośnie....

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
bral ktos shorta na GBP NZD zjazd do bazy zaliczyli piekny
Az sprawdzilem na Aliorze - hula. Ja sie wlasnie od Aliora odzwyczajam - prowizje nie pozwalaja skalpowac no i kilka dni temu , teraz smieszna/straszna czesc - kot zamknal mi jednym "kliknieciem" 4 loty na gbp/pln ktore byly na duzym minusie (7k!!!) - mialem trzymac dlugoterminowo a dzisiaj juz na plusie by czesc byla.ah zycie. no i teraz wdrazam sie w xm. konto micro w GBP. 100% W MIESIAC;)highend pisze:od 29 soya stoi
i na mforexie nie chodzi też wheat i corn, na xtb (demo) oba działają i widze, że spadły - jako okazja na L.
ale za to dobrałem Cotton na L, uważam, że teraz okazja.
zobaczymy
może jakąś awarię mają - dziwne trochę, bo winna być reklamacja (jakby ktoś miał S i chciał zamknąć z zyskiem, a tu się nie da)... coraz mniej lubię mForexdasiekk80 pisze:Az sprawdzilem na Aliorze - hula. Ja sie wlasnie od Aliora odzwyczajam - prowizje nie pozwalaja skalpowac no i kilka dni temu , teraz smieszna/straszna czesc - kot zamknal mi jednym "kliknieciem" 4 loty na gbp/pln ktore byly na duzym minusie (7k!!!) - mialem trzymac dlugoterminowo a dzisiaj juz na plusie by czesc byla.ah zycie. no i teraz wdrazam sie w xm. konto micro w GBP. 100% W MIESIAC;)highend pisze:od 29 soya stoi
i na mforexie nie chodzi też wheat i corn, na xtb (demo) oba działają i widze, że spadły - jako okazja na L.
zobaczymy

mi kiedyś dzieciak zamknął pozycję ze stratą 900 PLN, no ale co zrobić. Od tamtej pory mega uważam. Ale jakbym miał takiego kota to by dostał takie 4 loty, ale w d...e

przy czterech lotach na funto-złotówce, to chyba 7000 to bardzo mały minus jestdasiekk80 pisze:Az sprawdzilem na Aliorze - hula. Ja sie wlasnie od Aliora odzwyczajam - prowizje nie pozwalaja skalpowac no i kilka dni temu , teraz smieszna/straszna czesc - kot zamknal mi jednym "kliknieciem" 4 loty na gbp/pln ktore byly na duzym minusie (7k!!!) - mialem trzymac dlugoterminowo a dzisiaj juz na plusie by czesc byla.ah zycie. no i teraz wdrazam sie w xm. konto micro w GBP. 100% W MIESIAC;)highend pisze:od 29 soya stoi
zobaczymy

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
i tym razem może to zadziałać. ale jaki target?