teoretycznie masz rację, ale gold jest skorelowany z edkiem, a tu zdania podzielone, ja mam wżny sygnał L z dziennegoButterfly pisze:Dolar w natarciu więc złoto powinno tracić. Na wykresie wyszło mi coś takiego. Co o tym sądzicie?
DayTrading: Wtorek 02.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 02.07.2013
hmmm Bemowo u mnie na D1 pierwszy sygnał L będzie dopiero po przebiciu czarnego korpusu z przed 5 sesji stąd takie podejście. czas pokaże 

Brak zysków to jeszcze nie strata.
- ForexTig3r
- Maniak
NA EURUSD GBPUSD niebezpiecznie się robi... akurat kiedy JEN chce zyskiwać...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
kabel domknął wczorajszą lukęForexTig3r pisze:NA EURUSD GBPUSD niebezpiecznie się robi... akurat kiedy JEN chce zyskiwać...
jeżeli do 13 nie spadniemy niżej to będziemy mieli odbicie do góry
- ForexTig3r
- Maniak
GOLD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ruch ceny z 28.06 dał sygnał kupna (dla pewnej strategii) nie został on zanegowanyButterfly pisze:hmmm Bemowo u mnie na D1 pierwszy sygnał L będzie dopiero po przebiciu czarnego korpusu z przed 5 sesji stąd takie podejście. czas pokaże
- kk.dreamer
- Pasjonat
obserwuje od luższego czasu. Jak dla mnie retest wybitej linii i narazie w dół (Nowy wstawił wykres EJ)Nowy123 pisze:
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
fundamentalnie to jutro UP na edku mamy dane z euro i dzisiejsze wystąpienia specjalnie krecą obcinaja na krótkich interwałach sl
chciwość jest dobra
- zastapmnie
- Pasjonat
niepokoi dynamika spadków na Edku; tak jakby zejście poniżej 1,3 było kwestią czasu i póki ono nie nastąpi, wszelkie ataki popytu będą ociężałe i kontrowane...;
piątkowe zejście trwało 2 godziny i liczyło ok. 100 pipsów; od tamtego czasu trwała 40-godzinna wspinaczka, która dała raptem 80 pipsów; teraz kolejne 2 godziny zjazdu zredukowały tą wspinaczkę o 60 pipsów...
jako byk czuję się niepewnie...
piątkowe zejście trwało 2 godziny i liczyło ok. 100 pipsów; od tamtego czasu trwała 40-godzinna wspinaczka, która dała raptem 80 pipsów; teraz kolejne 2 godziny zjazdu zredukowały tą wspinaczkę o 60 pipsów...
jako byk czuję się niepewnie...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
eurchf na linii szyi i jest szansa na realizację orgr z h4. cel 1,2460