Stopy polecialy to cos czuje w kosciach ze jutro ładny sufit zlapiemy... bo po co mieli by dalej leciec w dol jak wszyscy ponizej 2985 stali

Niby kiwi zrobilo ale tylko o kilka pipsow wiec bez wiekszego znaczenia
nie wytrzyma co nie znaczy kibelBemowo1 pisze:Czołem,dany_de_vitto pisze:Cześć jestem tutaj nowy i witam wszystkich na forum
Mój pomysł to test ceny na poziomie 1.2954 moje wejscie w rynek przy cenie 1,2981 więc sporawy profit ...
Poczekamy zobaczymy ...
witaj w klubie,
edek nich mi ktoś powie o co cho?
kibel przez duże K
-- Dodano: 02 lip 2013, 22:28 --
Jeżeli TL wytrzyma to będziemy mieli ponownie trójkąt
Dzisiaj szansa na L - Ładne L była, ale się spier...... zwróć uwagę na ostatnie zdjęcie - taśma D1 + TL = trójkątatlanticos pisze:wyszedlem na kilka godzin na piwko, a tu dziura w podłodze na edku... jedna L zamknieta na +10, druga nadal otwarta na 1.2998...ale mnie wkurwili.... a mielem przed wyjsciem napisac ze jak zanegują tego pina z H4 to bedzie skurwysynstwo przepotezne![]()
Stopy polecialy to cos czuje w kosciach ze jutro ładny sufit zlapiemy... bo po co mieli by dalej leciec w dol jak wszyscy ponizej 2985 stalijak tylko zlapalo to od razu 20 pipek niżej wyladowalismy...zobaczymy co jutro wymysla...L zostaje... oprocz edka żadna para dolarowa nie zrobila w zasadzie w tym czasie nowego szczytu(dolka) - to dosc istotne jak dla mnie
Niby kiwi zrobilo ale tylko o kilka pipsow wiec bez wiekszego znaczenia
Za drobną korektąBemowo1 pisze:Cugan Ty za wzrostami??????cugan pisze:![]()
dokąd widzisz zejście na edkuJones pisze:co Was tak na te wzrosty napadlo ?
Bemowo1 pisze:Cugan Ty za wzrostami??????cugan pisze:![]()
Wytrzyma, czy nie wytrzyma..... - jeżeli nie wytrzyma to żaden problem, najgorsza będzie konsolidacja - stąd określenie kibelJones pisze:
nie wytrzyma co nie znaczy kibel
spójrz na to i nie panikuj - stary wykres lekko uaktualnionyBemowo1 pisze: Dzisiaj szansa na L - Ładne L była, ale się spier...... zwróć uwagę na ostatnie zdjęcie - taśma D1 + TL = trójkąt