ładną H4 mamy i się rozpędzają pejsiątkaatlanticos pisze:a ja się dziś zgadzam z mgiełką... 3045-3050 i czapa

czapę to chyba na indexie$ zaliczyli

dzień się jeszcze nie skończył, ale Super Mario już wie co ma powiedzieć

ładną H4 mamy i się rozpędzają pejsiątkaatlanticos pisze:a ja się dziś zgadzam z mgiełką... 3045-3050 i czapa
i to jest dla mnie nie akceptowalneantoniZ pisze: Nowicjuszy ostrzegam przed tzw scoutami, lepiej wejść na classic sonic, czyli ema89 powyżej dragona i L-H-HL itp...
Jak ktoś nie przetrzyma MINUS 4000 pips to lepiej niech nawet nie myśli o tzw PVSRA.
jak możesz to podrzucić linka, obczaimy jak się bawiąantoniZ pisze:Teraz opieram się głównie na zagraniach TAH z soników. Ktoś kto zgarnia z rynku 12 000 pipsów w tydzień jest zdobywcą Holy graila na forexie.
lokalna czapaBemowo1 pisze:Czy możesz uzasadnić swoją wypowiedź?atlanticos pisze:a ja się dziś zgadzam z mgiełką... 3045-3050 i czapaNowy123 pisze:JEszcze z trojkat na edku nic straconego13033 czapa powinna byc ale jesli trojkat to powini pchnac go na okolice co najmniej 13060
do 1 w nocy jeszcze wiele może się zmienić
może być jeszcze tak,atlanticos pisze:
lokalna czapa
ja też nie wiem co znaczy minus 4000 pipsówBemowo1 pisze:i to jest dla mnie nie akceptowalneantoniZ pisze: Nowicjuszy ostrzegam przed tzw scoutami, lepiej wejść na classic sonic, czyli ema89 powyżej dragona i L-H-HL itp...
Jak ktoś nie przetrzyma MINUS 4000 pips to lepiej niech nawet nie myśli o tzw PVSRA.
mamy potrójne dno na nie przypadkowym poziomie, owszem jak rąbnie z tego miejsca to nie będzie co zbieraćatlanticos pisze:
Bemowo - może być ale nie sądzę że jeszcze dziś... raczej jutro