jak Dragi powie,że dane dobre a inflacja rośnie.. i jeszcze jakiś pozytyw z Grecją.. to możemy być na 1.15 szybko.... takie to Twoje założeniaKusus pisze:ja mysle ze tak z 3-5 dni i 1.055 na edku powinnismy zrobic
DayTrading: Wtorek 02.06.2015
Re: DayTrading: Wtorek 02.06.2015
Witajcieas28 pisze:[quote="highenduote="PipsKong"]i po co nie trzymałeś się założeń o L ?:)Kusus pisze:
Euro panie... euro

Moje elki z wczoraj na kiwi i edku pracuja. Na kangura rano poszla L.
Nadal szukajcie RGR na euro krosach. Ja szukam.ORGR.
KARNAK - dzieki

-- Dodano: 02 cze 2015, 12:49 --
Btw. Nie brac S na rzezniku.[/quote]
to dobrze zarobisz na te whisky

wydaje mi się ze edek to wydmuszka robiona pod wstępne rozwiązanie problemów greckich, choć problem i tak na krótko jest rozwiązywany,
tak czy siak porozumienie może już być w cenach, a podwyżka stóp cały czas w grze, tym bardziej że indeksy przeżywają chyba stan przedzawałowy

co by hadgeadge zdarzyl z L na zyski zabrać sie pare dni temu rysowlo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziś bundy 10latki szaleją i tego owoce mamy na Edziu i Dax...
Jak się sprawa Grecji wyprostuje to wrócą do normalności a poza tym jutro Dragi będzie chciał pewnie to wyprostować...
Już raz interweniowali słownie. Nie po to wprowadzili QE żeby podskoczyły im rentowności - to jest nienormalna sytuacja... Wystarczy że powie --> QE będzie zwiększone i wszystko runie w dół... Korelację Bundów z odwróconym Edkiem widać wyraźnie...
Jak się sprawa Grecji wyprostuje to wrócą do normalności a poza tym jutro Dragi będzie chciał pewnie to wyprostować...
Już raz interweniowali słownie. Nie po to wprowadzili QE żeby podskoczyły im rentowności - to jest nienormalna sytuacja... Wystarczy że powie --> QE będzie zwiększone i wszystko runie w dół... Korelację Bundów z odwróconym Edkiem widać wyraźnie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Wy chyba sobie jaja robicie z tymi wzrostami do 1.15 prawda ?
Edek od tygodnia nie moze zrobic nawet 1.11 gdzie w tamtym tygodniu wydawalo mi sie to minimalnym zasiegiem korekty.
To co obserwujemy od momentu kiedy zaczela sie korekta z rejonow 1.0820 nawet trudno nazwac korekta. To raczej tylko wyhamowanie spadków jest.....
Edek od tygodnia nie moze zrobic nawet 1.11 gdzie w tamtym tygodniu wydawalo mi sie to minimalnym zasiegiem korekty.
To co obserwujemy od momentu kiedy zaczela sie korekta z rejonow 1.0820 nawet trudno nazwac korekta. To raczej tylko wyhamowanie spadków jest.....
kablos do bazy nc ne pozostaje tylko czekac na 1,61 1,75 fib i próbować obrotowki
na 4 lub korekte jesli to tylok ABC

Ja pakuje powoli Ski...Kusus pisze:Wy chyba sobie jaja robicie z tymi wzrostami do 1.15 prawda ?
Jedyne ryzyko jakie widzę to że z Grecją podpiszą coś wyjątkowo ugodowego... To będzie na bank krótka szpila w górę.

Ale nie wygląda na to - myślę że dadzą tylko oddech na krótko do dokończenia negocjacji... bo nie mogą się dogadać.
Wyjść Grecji nie pozwolą ale też nie popuszczą im zbytnio...

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

- atlanticos
- Maniak
a jak powie ze tuszu dokupil?homar pisze:jak Dragi powie,że dane dobre a inflacja rośnie.. i jeszcze jakiś pozytyw z Grecją.. to możemy być na 1.15 szybko.... takie to Twoje założeniaKusus pisze:ja mysle ze tak z 3-5 dni i 1.055 na edku powinnismy zrobic
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Można sobie zakładać to i tamto, a rynek i tak zrobi po swojemu.
Kto chce na szumie zarobić od szumu dostanie baty.
Kto chce na szumie zarobić od szumu dostanie baty.

Tego się na edku w ogóle nie spodziewałem .. .
A jak jeszcze dane ze stanów będą słabe? 1.12? Ostro poszli ..
A jak jeszcze dane ze stanów będą słabe? 1.12? Ostro poszli ..
Dokładnie.kera.p pisze:Dziś bundy 10latki szaleją i tego owoce mamy na Edziu i Dax...
No bo to drukują, by edka zbić. Zbić po to, by pobudzić gospodarkę eksportem i podbić inflację.
Jak edek będzie rósł, to zaneguj ich cele. A w chwili obecnej nie widać, by zostały zrealizowane.
Jak te zostaną zanegowane to albo EBC się podda do dymisji albo sięgnie po takie środki, by tego edka raz a porządnie spuścić do piekła.
Czyli, wszelkie podbicia edka w sytuacji, gdy obecna linia polityki monetarnej FED i EBC się nie zmienia to de facto droczenie się banków z bankami centralnymi. A poza tym, no jak zarabiać na fx jakby edek raz i definitywnie by gruchnął, a potem konsolka na 1 pips przez 2 lata?