Za chwile będziemy na wsparciu, jak dla mnie cienkie te wsparcie ale kto tam wie, reakcja się należy, więc korekta może być do linii trendu. Jutrzejsze dane średnie dla Europy co może mieć wpływ na wypełnienie największej korekty w ruchu wzrostowym, a środa następne dane. Sprzedaż detaliczna szacowana optymistycznie, i Hiszpańskie obligacje 10-letnie. Zakładam że jeśli sprzedaż będzie wedle oczekiwań lub wyżej i do tego liczba ofert na obligację będzie powyżej 3 to może zobaczymy mocniejszy optymizm. Jedynie co mnie martwi to zapowiedzi EU Bossów że waluta Euro jest za mocna, i mimo że te oświadczenie padło tuż przed spadkami to nie wiadomo jaką cenę chcieli by uzyskać..blueeyes22 pisze: 02 lut 2021, 18:34 Witam,
Dla Edek zmierza do 1.1930 i to bez odpoczynku..., a tam pomyśli co dalej.
DayTrading: Wtorek 02.02.2021
Re: DayTrading: Wtorek 02.02.2021
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na edku za godzine możliwa gwiazda poranna na wsparciu - taka ciekawostka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pozycje
przekroczony rubikon i zaczynam skracac po 2lki z daxa i z us30
wyraznie powyzej 500pip podbili daxa a 1000 pip us30 bingo i makszk
na systemiku zostawilem po 1elce daxa i us30 czyli plan zrobiony zostala straz
edek lki i ropa lkia na ski
https://iv.pl/image/pozycje.Gti4lh1
zostawilem 5 na us30 i 9ktr na dax czyli po 3 skrocilem znowu zk po 2ce z przodu
edek na wykresie i na razie na te 1,193 wyraznie na razie widze ciemnosc za tydzien czemu nie
przekroczony rubikon i zaczynam skracac po 2lki z daxa i z us30
wyraznie powyzej 500pip podbili daxa a 1000 pip us30 bingo i makszk
na systemiku zostawilem po 1elce daxa i us30 czyli plan zrobiony zostala straz

edek lki i ropa lkia na ski
https://iv.pl/image/pozycje.Gti4lh1
zostawilem 5 na us30 i 9ktr na dax czyli po 3 skrocilem znowu zk po 2ce z przodu

edek na wykresie i na razie na te 1,193 wyraznie na razie widze ciemnosc za tydzien czemu nie
Ostatnio zmieniony 02 lut 2021, 19:16 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
kabel zgaszony. Oddal co zabral a jutro pomysle czy jeszcze probowac go ugryzc... edek zostaje, otworzylem zamiast kabla usdchf na S - SL 30 pipsow, TP open
Jutro rano EBC, może coś powiedzą (nie)mądrego?
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
3dzien wzrostow czyli wg zasad jutro nowy szczyt na sp500 i ciut korekty od czwartku

lepiej by bylo gdyby choc w 1,2/ edek pukneli dzis lub w nocy
ja tam kable nie odpuszczam 1dzien jeszcze powalczę bo na razie lekko pluss jest
zaczynam na indeksach po kontrakciku czyscic teren bo jeszcze z 1dna falka w gore

i zacznie byc tak ze bedzie bardziej bezpiecznie stawiac ski niz lki

Ostatnio zmieniony 02 lut 2021, 20:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
nie uslyszysz nic czego rynki juz nie wiedza i co nie jest zdyskontowane od dawna... tylko konferencje przy posiedzeniach bankow maja znaczenie - reszta to stary belkot
Indeks Dolara radzę ostrożnie z EU imo Motyl zakończony SHS próba gry przeciwko 2 formacją wzrostowym może zaboleć o ile SHS nie jest pułapką
Co do EBC to ostatnio jedyne co zrobili to zapowiedzieli interwencje słowne

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to moze dolarki dla potwierdzenia dnia chwaly dolcaMERLIN pisze: 02 lut 2021, 20:43 Indeks Dolara radzę ostrożnie z EU imo Motyl zakończony SHS próba gry przeciwko 2 formacją wzrostowym może zaboleć o ile SHS nie jest pułapkąCo do EBC to ostatnio jedyne co zrobili to zapowiedzieli interwencje słowne
![]()
![]()
![]()

pauje tylko jeszcze choc w ok 3,7 zejscie mi
z tego zoltego trojkata zasieg jest 3,89
https://iv.pl/image/dolarki.Gti8iLy
Ostatnio zmieniony 02 lut 2021, 21:03 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.