MERLIN pisze:Dax -opcja Nietoperz poziomy 78,88
Trochę to wygląda jak RGR...
MERLIN pisze:Dax -opcja Nietoperz poziomy 78,88
RGR I Nietoperz -podałem poziomy fibo na które trzeba uważaćArtoor80 pisze:MERLIN pisze:Dax -opcja Nietoperz poziomy 78,88
Trochę to wygląda jak RGR...
O złocie to nie ma co dywagować - rośnie i aktualny trend na dziennym jest wzrostowyTomasz196407 pisze:Mam nadzieje że Karnak jeszcze nie puścił selle na złocie
szkoda sie denerwowac - chlopaki z usa nakrecili sie na shorty i nic go... nie podniesie - jak przespali hosse to teraz na besse sie chca podlapacZolo pisze:A na naszym podwórku Wig-20 ponad 2% w dół przy wzroście miedzi ponad 2% i stojącym w miejscu KGHM-ie. Czyżby gumka się urwała...
Zolo pisze:A na naszym podwórku Wig-20 ponad 2% w dół przy wzroście miedzi ponad 2% i stojącym w miejscu KGHM-ie. Czyżby gumka się urwała...
highend pisze:O złocie to nie ma co dywagować - rośnie i aktualny trend na dziennym jest wzrostowyTomasz196407 pisze:Mam nadzieje że Karnak jeszcze nie puścił selle na złocie
a co z tego wyniknie to się okaże
highend pisze:O złocie to nie ma co dywagować - rośnie i aktualny trend na dziennym jest wzrostowyTomasz196407 pisze:Mam nadzieje że Karnak jeszcze nie puścił selle na złocie
Góra ? Gdzie ?Tomasz196407 pisze:Po takich świecuchach korekta jak już to mała, płytka i szybka![]()
złoto wraz z indeksami nadają kierunek eu
-- Dodano: 02 lut 2016, 14:58 --
wowajron pisze:Na Edku teraz poleca w dol
też zapakowałem się w S-ke... mam nadzieje że nie za wcześniePipsKong pisze:highend pisze:O złocie to nie ma co dywagować - rośnie i aktualny trend na dziennym jest wzrostowyTomasz196407 pisze:Mam nadzieje że Karnak jeszcze nie puścił selle na złocie
Ty mnie tutaj nie kracz bo ja w Skę wlazłem ;];]