nowy123 wielki szacun za sygnały w dodatku z dużą sprawdzalnością hehe
DayTrading: Środa 9.01.2012
Re: DayTrading: Środa 9.01.2012
zaczynam powoli łapać temat eur/jpy ale znowu sam sobie nie zaufałem i odpuściłem szorta a tak szybko kilkanaście pipek można uciąć
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
-
Mpapiez
No i pięknie. Prawie mnie nabrali na ten fake up, ale wystarczy trzymać twardo ustalony setup
.
Aktualnie cena znów jest na wsparciu + LT. Można by powiedzieć - hej hej, takie wsparcie pewnie utrzyma - ale imo nie tym razem.
Engulfing na H1 - wielkość i timeframe tej świecy raczej nie pozostawia złudzeń. Wsparcie pęknie i będziemy niżej. Ciężko tak po prostu zanegować taką świecę, która prawie nie ma cieni.
Powodzenia handlarze
.
Aktualnie cena znów jest na wsparciu + LT. Można by powiedzieć - hej hej, takie wsparcie pewnie utrzyma - ale imo nie tym razem.
Engulfing na H1 - wielkość i timeframe tej świecy raczej nie pozostawia złudzeń. Wsparcie pęknie i będziemy niżej. Ciężko tak po prostu zanegować taką świecę, która prawie nie ma cieni.
Powodzenia handlarze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myślę, że wsparcie na edku puści jak USA wejdzie.
A na PLNie trwa spekulacja pod obniżkę o 50pb- ostro w górę. Po ogłoszeniu wyników paradoksalnie złotówka się wzmocni o jakieś 1-2gr i tak pewnie wytrzyma do 14. I jeżeli wsparcie na edku puści na wejściu USA to PLN znowu się osłabi tym bardziej, że o 16 konferencja Belki a on jest zwolennikiem luzowania.
W efekcie USD/PLN powinien pomaszerować przynajmniej do 3.19PLN, GBP/PLN do 5.10 a EUR/USD zwiedza 1.297 z perspektywami na dalszą obniżkę.
A na PLNie trwa spekulacja pod obniżkę o 50pb- ostro w górę. Po ogłoszeniu wyników paradoksalnie złotówka się wzmocni o jakieś 1-2gr i tak pewnie wytrzyma do 14. I jeżeli wsparcie na edku puści na wejściu USA to PLN znowu się osłabi tym bardziej, że o 16 konferencja Belki a on jest zwolennikiem luzowania.
W efekcie USD/PLN powinien pomaszerować przynajmniej do 3.19PLN, GBP/PLN do 5.10 a EUR/USD zwiedza 1.297 z perspektywami na dalszą obniżkę.
Zenujace jest to co sie dzieje na edku
ehh szkoda siedziec
ehh szkoda siedziec
-
szybki_lopez_13
- Gaduła

od kilku dni masz to samo, rano wygenerują opór i wsparcie gdzieś, ogólnie niezła konsola i jak pejsy przyjdą to uderzą i zrobią dopiero ruch mocniejszy. do 11.00 już jest po graniu i czas na odpoczynek. 13.00 można zacząć przymierzać się jeszcze raz.spontfx pisze:Zenujace jest to co sie dzieje na edku
ehh szkoda siedziec
Ktoś pokazał mi pary jenowe..mocniejsze ruchy - polecam.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2013, 11:29 przez szybki_lopez_13, łącznie zmieniany 1 raz.
CIERPLIWOŚCI !!!

O której ma być decyzja RPP ws. stóp ?
Decyzja RPP około 12.
pewni jestescie ze bedzie wybicie dolem
Ja taki pewny bym nie byl
Ja taki pewny bym nie byl
- ZielonaMgielka
- Maniak

Za duzo gadania , za malo wklejania.
Intraday PA na Eu jest aktualnie okropne... Gesta konsola i duzo malo istotnych poziomow
Daytrading dla masohistow...
http://screencast.com/t/3XCnqhLWSbx
Intraday PA na Eu jest aktualnie okropne... Gesta konsola i duzo malo istotnych poziomow
http://screencast.com/t/3XCnqhLWSbx