DayTrading: Środa 31.12.2014
Re: DayTrading: Środa 31.12.2014
jak psalem ze kabla bedzie bankstea wyciagac z LONDYnu 
-- Dodano: śr 31-12-2014, 13:13 --

-- Dodano: śr 31-12-2014, 13:13 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gbp_usd dzienny:
Bedzie za jakies 2-3 miesiace, udalo mi sie zlapac 8 lotow na w dol eur/pln i 2 loty na w dol chf/pln, wszystkich TP na 4.10 bez SL, wszystkie juz grubo w zysku najnizsza ponad 300 pipsow, tak jak mowilem, pierdziele wszystkie edki, kable itp. Tylko 200k trzymam eur/chf od 1.2016 sl 1.1990 tp 1.25. Jak dojdzie eur/pln na 4.60+ to mam po depoTsunamiPL pisze:PLN ładnie się umacnia. Czekam na print screen kolegi pxsora. Będzie pewnie kilkadziesiąt tysięcy złotych zysku.

Pzdr
forex daje, forex zabiera, wygrywa jak zwykle finansjera 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Nice, a czemu CHF ma tak mocno się osłabić, ew. edek tak umocnić?niceone pisze:Tylko 200k trzymam eur/chf od 1.2016 sl 1.1990 tp 1.25. Jak dojdzie eur/pln na 4.60+ to mam po depo
Pzdr
Chf od polowy stycznia powinien sie oslabiac jak wejda w zycie ujemne stopy, a przewiduje ze utna jeszcze i podniosa prog, w kazdym razie uwazam ze do czerwca zrobia 1.24-25 eur/chf, co do eur/pln ( nie wiem czy tu chodzilo o to piszac edek) ale jak pisalem tydzien temu, plny wlaze w szorty i trzymam do bolu bo uwazam ze to byly swietne poziomy na eski dlugo terminowe i zbieranie kasy ze swapu. Zreszta caly czas sa niezle, mozliwe ze jeszcze dorzuce cos na eur/pln jak cofnie pod 4.30. Co do edka uwazam ze o qe nic nie powiedza sensownego i srednio terminowo zeobimy korekte z 600 pipek przez kolejne 3-4 miesiace a potem dopiero zjazdmelpomena pisze:Nice, a czemu CHF ma tak mocno się osłabić, ew. edek tak umocnić?niceone pisze:Tylko 200k trzymam eur/chf od 1.2016 sl 1.1990 tp 1.25. Jak dojdzie eur/pln na 4.60+ to mam po depo
Pzdr

Dziś mała płynność więc ja sobie daję siana
Zamykam pozycję - pozostawiam jednak tylko niektóre w dużym plusie coby fiskusowi nie zapłacić za wiele w tym roku hehe
Szczególne podziękowania dla Niemiaszka, Atlantikosa, Nowego, Bemowo, Pedro i nieobecnego już Harrego tygryska
za cenne wykresy i spostrzeżenia
Wszystkim z forum szczęśliwego nowego roku życzę i wielu pipsów na + w 2015

Sorki za offtop

Zamykam pozycję - pozostawiam jednak tylko niektóre w dużym plusie coby fiskusowi nie zapłacić za wiele w tym roku hehe

Szczególne podziękowania dla Niemiaszka, Atlantikosa, Nowego, Bemowo, Pedro i nieobecnego już Harrego tygryska

Wszystkim z forum szczęśliwego nowego roku życzę i wielu pipsów na + w 2015

Sorki za offtop

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

piknie zaryli
NAJELPSZEGO PANE I PANOWIE jeszcze raz HUCZNEJ ZABAWY

NAJELPSZEGO PANE I PANOWIE jeszcze raz HUCZNEJ ZABAWY

- kk.dreamer
- Pasjonat

Drodzy Panowie Panie również trejdują...