DayTrading: Środa 31.10.2012
Re: DayTrading: Środa 31.10.2012
Dwie minutki i będzie jasne czy fruniemy dalej czy zwijamy byczy interes na dziś.
Edit: Chyba jednak pofruniemy. Świeczka na H4 wygląda zachęcająco.
Edit: Chyba jednak pofruniemy. Świeczka na H4 wygląda zachęcająco.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 10:02 przez orzels, łącznie zmieniany 1 raz.
jak na razie to nie ma pewności co zrobią 2 opcje na edkuNowy123 pisze:SP500 na oporze Edek na oporze USA po przerwie wchodzi z luka zrobiona przez kolegow z oddzialow w Londynie chyba jasne ze beda realizowac zyski i cofniecie bedzie szybkie indeksow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.myfxbook.com/members/snajperrr9klimokrates pisze:nie było mnie rok temu możesz przypomnieć ?expedient warzywniaka pisze:Pamiętajcie co się stało rok temu w hallowen, w dzień Wszystkich Świętych i przypomnijcie sobie historię snajpera.
http://www.myfxbook.com/community/tradi ... e/192211,1
chodzi o 400 pipsowy zjazd dokladnie rok temuw rzeczywistości pomnożyłem konto tylko 300 razy
- klimokrates
- Pasjonat
tymczasem nie potwierdzonazastapmnie pisze:
tymczasem spadająca gwiazda na m15
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
MERLIN pisze:jak na razie to nie ma pewności co zrobią 2 opcje na edkuNowy123 pisze:SP500 na oporze Edek na oporze USA po przerwie wchodzi z luka zrobiona przez kolegow z oddzialow w Londynie chyba jasne ze beda realizowac zyski i cofniecie bedzie szybkie indeksow
zobaczymy co USa zrobi jak wejdzie ja licze ze zaczna realizowac zyski i pociagna za soba edka w dol L mysle ozamknieciu i szukanie S pod USA
10% konta zrobione. Dziękuję, do zobaczenia ze świeczkami w przyszłym miesiącu.
10%ze 100$=10$orzels pisze:10% konta zrobione. Dziękuję, do zobaczenia ze świeczkami w przyszłym miesiącu.

wczorajsze DT;
expedient warzywniaka pisze:Ano to, że znajomość AT nie daje zarabiać i nie pozwala przewidzieć kursu.
Chyba, że powiesz mi, po ile będzie edek jutro o 12:00.
richard.cali pisze:Brzmi to jak wyzwanie, wiec postanowiłem wkleić propozycje co do ceny jutro o 12stej poniżej.
1.3015?
BOCZEK pisze:to ja obstawiam 1,301
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Psikus albo fant bardziej dochodowyzeuss pisze:10%ze 100$=10$orzels pisze:10% konta zrobione. Dziękuję, do zobaczenia ze świeczkami w przyszłym miesiącu.tylko na głupoty nie roz*****erdol

Obserwuje ktoś AUD/USD? Obecnie znajdujemy się na oporze i możliwy jest mały zjazd według mnie