ale mi zrobiłeś nowośćPipsKong pisze:jak nie wiecie gdzie dzisiaj wyjeb... Edka to ja Wam powiem
... UP ...
jeszcze troche to ja wypłacam
jak sie rano śpi to nie ma zysku i kołaczy

musze przepływ na dax-a zrealizować

ale mi zrobiłeś nowośćPipsKong pisze:jak nie wiecie gdzie dzisiaj wyjeb... Edka to ja Wam powiem
... UP ...
Oj chyba nie ,zwierzak pokazuje 1,2500 a potem możliwe nawet 1,2300 -wszystko od rynku zależyPipsKong pisze:jak nie wiecie gdzie dzisiaj wyjeb... Edka to ja Wam powiem
... UP ...
Kong to tak jak nasz fanatyk Przemo bedzie 1.7 ale kiedy to może i nawet 20stym rokuMERLIN pisze:Oj chyba nie ,zwierzak pokazuje 1,2500 a potem możliwe nawet 1,2300 -wszystko od rynku zależyPipsKong pisze:jak nie wiecie gdzie dzisiaj wyjeb... Edka to ja Wam powiem
... UP ...
nie no tyle to nie, ale 1.3 to zobaczymy raczej szybko ;]Tomasz196407 pisze:
Kong to tak jak nasz fanatyk Przemo bedzie 1.7 ale kiedy to może i nawet 20stym roku
ile to trzeba sie na tym eu napracować żeby pare pipsów weszłoPipsKong pisze:nie no tyle to nie, ale 1.3 to zobaczymy raczej szybko ;]Tomasz196407 pisze:
Kong to tak jak nasz fanatyk Przemo bedzie 1.7 ale kiedy to może i nawet 20stym roku
EU jest przesrany bo psychologicznie gra się go mocniej niż inne ....Tomasz196407 pisze:
ile to trzeba sie na tym eu napracować żeby pare pipsów weszło
nigdy wiecej tego
Nie znam psychologiiPipsKong pisze:EU jest przesrany bo psychologicznie gra się go mocniej niż inne ....Tomasz196407 pisze:
ile to trzeba sie na tym eu napracować żeby pare pipsów weszło
nigdy wiecej tego
nie ma takiej możliwości ;]Pan Cogito pisze:I have a dream ... edzio down