DayTrading: Środa 30.07.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 30.07.2014
Jeszcze mnie to rozbraja, chyba zmienię stopkę:rexex pisze: Na pszenicy kupuj dołki ale nie licz na wielkie cuda . Trzeba brac po 20-30 dolarów jak pisałem ale na duże wzrosty nie ma co liczyć . GS prognozuje co prawda za 3 miesiące 610 a na cornie 450 ale to tylko prognoza
http://www.insidefutures.com/article/1269125/Wheat.html
Day traders work hard for the markets – trend traders let the markets work for them.
Jak oni zamkną tego shorta to będę wiedział na pewno, że już czas na wzrosty.
Ponadto na końcu wykresu (gdzie mamy dołek) strasznie wzrasta wolumen... to też jakiś sygnał

a DAX wrócił do środka lokalnego trójkąta, ale i tak wygląda mi, że wybije dołem (na co liczę).
I piszę przed faktem, żeby nie było

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Pasjonat
edzio zamknięte h1 pod 1.34 ale jaja hehe
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
wzrost awersji do ryzyka?
http://xpuls.pl/argentyna-zbankrutuje/
http://xpuls.pl/argentyna-zbankrutuje/
edzio leci dalej na dół,
a DAX wybił z trójkącika dołem ;D

a DAX wybił z trójkącika dołem ;D

-
- Pasjonat
szkoda że jestem bez pozycji na edku za to w końcu l na usdpln "zarabia" tylko ten swap od lutego... w średnim terminie 1.33-333 na edku może powstrzymać dalsze spadki i będzie potrzeba nowych impulsów do przebicia tych poziomów.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
co tu średni termin, liczy się dzisiaj i max do końca tygodnia.. nie wykluczone, że sporo się będzie dziać i nawet nie prognozuję w którą stronęMaciejWLKP pisze:szkoda że jestem bez pozycji na edku za to w końcu l na usdpln "zarabia" tylko ten swap od lutego... w średnim terminie 1.33-333 na edku może powstrzymać dalsze spadki i będzie potrzeba nowych impulsów do przebicia tych poziomów.
szkoda, że nie odwróciłem edkaMaciejWLKP pisze:szkoda że jestem bez pozycji na edku za to w końcu l na usdpln "zarabia" tylko ten swap od lutego... w średnim terminie 1.33-333 na edku może powstrzymać dalsze spadki i będzie potrzeba nowych impulsów do przebicia tych poziomów.

a dax wrócił do trójkąta bestia wredna....
i teraz to chyba wybije ale górą

Na kablu możemy zbliżać się do zakończenia 5 podfali - czyli pierwszej spadkowej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
napisz co wczoraj na FEd DIP zejsce w dol i odwrot jak ostatnio i korekta na USD