ruskie chcą wojny i mają w d... sankcje... wczoraj czytałem gdzieś w komentarzach, że ulubiony toast ruskich to jest obecnie " ZA SANKCJU!"

Tak - przyznaje sie do bledu i kupuje GUhighend pisze:lepiej się przyznaj do błędu - założyłeś spadek dolara, czyli walkę z jego trendem wzrostowym, a tu zonk.
i nie jestem misiem. Tylko człowiekiemi nie głupiutkim.
OKi... ja się kablem mało interesuję,Ciapul pisze: Tak - przyznaje sie do bledu i kupuje GU
zastanów się nad takim scenariuszem - aktualnie cały świat kupuje dolara, jednak aby na tym zarobić bedzie musiał go prędzej czy później sprzedać czyli kupić inną walutę - jak sądzisz co aktualnie, poza dolarem jest najciekawsze do kupienia ?highend pisze:w sumie prawidłowo
czyli co, składniki które najbardziej przyczyniły się na wzrost PKB zostały oszacowane... jak to jest że PKB jest dokładnie i bez większych niespodzianek publikowany w europie a w USA od zawsze skacze i zaskakuje? to ściemniacze, pewnie robią coś co ma uzasadnić ich działania.. w tym przypadku zacieśnianie przez FED.Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-07-3 ... historical
-- Dodano: śr 30-07-2014, 14:58 --
gdzie jest my drukarski w USA i w PKB